Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Koulutus

Hei! Olen ollut lyhyen ajan sisällä 4 kertaa koulutuksessa, joka on sijainnut yli 15 km päässä kotoani ja työpaikaltani. 3 kertaa koulutus on kestänyt 7,5h ja kerran 3h. Koulutuspävät ovat olleet työvuoroluettelossa työaikaa ja ne ovat olleet työnantajan vaatimia. Onko minulla oikeus hakea työnantajan kautta KVTESin mukaista osapäivä/päivärahaa ja ateriakorvausta? Vai ilmoitanko koulutuspävät ensi vuoden verotuksessa? Onko matkakorvausta oikeus hakea vaikka olisi mennyt kimppakyydillä koulutukseen?
aihealueelle Matkat 4 vuotta sitten
Tiia
Kysytty 4 vuotta sitten
Tiia
Jos työnantaja on antanut sinulle matkamääräyksen koulutuksiin, niin silloin työnantaja korvaa kaikki kustannukset KVTES:n liitteen 16 mukaan. Lue tästä http://flash.kuntatyonantajat.fi/kvtes-2014-2016--2016%20muutokset/html/#54/z. Sinun pitää tehdä matkalasku kunnan matkalaskuohjeiden mukaisesti. Liite 16 on täällä http://flash.kuntatyonantajat.fi/kvtes-2014-2016/html/#212.
Etta
Vastattu 4 vuotta sitten
Etta

Siis voimassa olevat km-korvaukset, päivärahat ym. tässä http://www.kuntatyonantajat.fi/fi/ajankohtaista/yleiskirjeet/2015/Tiedostot1815/yleiskirje1518ak-matkakustannusten-korvaukset-liite.pdf
Korjaan!
Vastattu 4 vuotta sitten
Korjaan!