Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

Paljonko loma-taitai sairausloma lyhentää viikkotyöaikaa?

Työvuoroluetteloja ei erikseen tehdä. On sovittu että työviikon tunnit ja päivät ovat aina 8-8-8-8-6,25 ma-pe. Työyksikössä ttesn ja kvtessin alaisia. Ttesn mukaan loma-jaja sairausloma lyhentävät viikkotyöaikaa työvuoroluettelon mukaisesti.eli jos pitää lomaa ma on lomalla 8h.. ainoa poikkeus työvuoroluetteloon aiheutuu ttesin puolella vain arkipyhästä, se lyhentää työviikon tunteja 7,65 ja jatkossa 7,75.. mutta miten kvtes? Jos kvtessin piirissä oleva kk-palkkainen on vajaan viikon lomalla, väheneekö viikkotyöaika jatkossa sen 7,75h päivää kohden vai työvuoroluettelon tuntien mukaan? Eli jos on ma lomalla niin vähentääkö työssäoloa 8h vai 7,75h? Ja jos perjantaina pois vähentääkö 7,75 vai sen 6,75? Uusi vakio työvuoroluettelo meillä jatkossa; ma-to 8h (7-15.30) ja pe 6,75h (7-14.15). Miten sairauslomat? Mistä pykälästä ja momentista löydän vastaukset? Ttesn puolella nämä minusta sanottu selkeästi, mutta kvtes..
Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 4 vuotta sitten
Esimies
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Tässä http://www.kuntatyonantajalehti.fi/fi/arkisto/2015/6/Sivut/tyoaika-yleistyoajassa.aspx ja http://www.kuntatyonantajat.fi/fi/sopimukset/kvtes/tyoajat/Sivut/yleistyoaika-1-vko.aspx Teillä on kunnassa vähintään yksi viranhaltija, joka tietää. Koska olet esimies, sinun pitäisi saada vastaus häneltä. Kysy ensin palkanlaskijalta tai hänen esimieheltään. Ainakin kunnan KT-yhteyshenkilö tietää.
Kepa
Vastattu