Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

vuosiloman kertyminen sairausloman aikana

Olen ollut sairauslomalla noin vuoden yhtäjaksoisesti 2.3.16-28.2.17. Pidin välillä kesälomani 20pv kesäkuussa -16. Minkä verran minulle on kertynyt vuosilomaa sairauslomani aikana? Palvelusvuosia takana lähes 30.
Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 4 vuotta sitten
kapulakieltä
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Sairausajasta on kesän 2017 vuosilomaa kerryttävää työssäolon veroista aikaa välillä 1.4.206-31.3.2017 se aika, jolta työnantajan oli pakko maksaa sinulle palkkaa (1/1 tai 2/3) ja sen lisäksi palkattomasta ajasta enintään 30 kalenteripäivää (KVTES IV luku 4 § 2 ja 9 kohta). Esim. Jos sait palkkaa viime vuonna n. elokuun loppuun saakka ja tänä vuonna tammi- ja helmikuun sekä maaliskuun niin niistä tulee 8 lomanmääräytymiskuukautta ja em. 30 päivästä vielä yksi lisää. Vuosilomaa kertyisi silloin 9 kuukaudelta 27 lomapäivää.
Helmi
Vastattu