Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

Ylityövapaa ja vuosiloma

Voiko työnantaja jättää ylityöt vuosiloman alle? Olin ylityövapailla, kun irtisanouduin työstäni opettajana. Minut määrättiin pitämään kertyneet vuosilomapäivät ennen työsuhteen loppumista. Oletin tietysti, että loman alle jääneet ylityötunnit maksetaan minulle, mutta niitä ei koskaan maksettu. Luottamusmiehen avullakaan asiaa ei saatu oikaistua!?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 4 vuotta sitten
Huono maku jäi
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Koska olet hoitanut asiaa luottamusmiehen kanssa, eikä se ole selvinnyt, niin seuraava vaihe on kysyä apua ammattiliitosta. Selvitäpä vielä ennen liittoon soittamista luottamusmiehen kanssa, oliko työnantajalla oikeutta määrätä vuosilomaa pidettäväksi, vai oliko kyseessä sellaiset ansaitut lomapäivät, joiden pitämisestä ennen työsuhteen loppu olisi pitänyt sopia sinun kanssa.
Latte
Vastattu