Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

Vuosiloman kertyminen lyhyessä työsuhteessa

Hei! Mitenhän minulle kertyy lomia työsuhteeni aikana? Aloitin uuden kunnan palveluksessa tammikuussa -17, työsuhteeni kestää toukokuun loppuun. Minulla on oikeus 5 vuoden työkokemuslisään, mutta en kvtesistä löytänyt tietoa siihen, miten vuosilomaa kertyy tällaisessa lyhyessä työsuhteessa tuon työkokemuslisän kanssa. Osaisikohan joku auttaa?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 4 vuotta sitten
Mannis
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Työkokemuslisävuodet eivät vaikuta lomasi pituuteen, koska työsuhteesi ei ole kestänyt vähintään 6 kk ennen 31.3.2017. Ajalta 1.1.-31.3.2017 kertyy 5 työpäivän vuosiloma, jonka työnantaja voi määrätä pidettäväksi toukokuussa. 1.4.31.5.2017 tulee 4 vuosilomapäivää. Ne voit pitää lomana ennen työsuhteen päättymistä sopimalla siitä työnantajan kanssa. Taulukko 3 http://flash.kuntatyonantajat.fi/kvtes-2017/html/#87/z
Etta
Vastattu