Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

Työsopimus, onko voimassa?

Hei. Minulle on tarjottu töitä määräajalle xx, tämä käy ilmi äskettäin tulleesta palkkanauhastakin, jossa näkyy työsuhteen kesto. Esimies ei ole antanut/lähettänyt vielä työsopimusta allekirjoitettavaksi. Nyt kuitenkaan minulle ei ole laitettu vuoroja ollenkaan ko. ajankohdalle, eli töitä ei olekkaan ja palkattu toinen sijainen tekemään työtä. Miten toimia, onhan suullinen sopimuskin sitova, ja voiko palkkanauhassa olevalla " työsuhteen kestolla" todistaa mitä työantaja luvannut?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Sopimukset 4 vuotta sitten
Untuvikko
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Ota yhteyttä siihen henkilöön, jonka kanssa olet sopinut suullisen työsopimuksen tai esimiehesi esimieheen. Jos se ei tuota tulosta, pyydä apua luottamusmieheltä, jos olet liittynyt ammattiliittoon. Jos et ole liittynyt, voit saada neuvoja työsopimuslain noudattamista valvovalta viranomaiselta http://www.tyosuojelu.fi/tietoa-meista/asiointi/puhelinneuvonta
Kati
Vastattu