Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

Paluu hoitovapaalta

Hei Palasin hoitovapaalta 1.3.2016 3-vuorotyöhön. (Työvuosia takana 13v) Tein 60% työaikaa tuosta 1.3.2016 alkaen 31.1.2017 saakka ja sen jälkeen 80% työaikaa ,jota teen edelleen. Paljonkohan minulle olisi kuulunut kertyä lomapäiviä töihin paluuni jälkeen?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 4 vuotta sitten
Tupu
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Tuollaiset osa-aikatyöt eivät vähennä vuosilomapäivien ansaintaa. Ajalta 1.4.2016-31.3.2017 sinun pitäisi saada tälle vuodelle 30 vuosilomapäivää (kvtes IV luku 5 § kohta 2 c). Vuosiloma pitenee sinä vuonna, kun työkokemuslisäaikaa on kertynyt 15 vuotta maaliskuun loppuun mennessä (5 § taulukko 1). Työkokemuslisäaika karttuu sekä perhovapailla että osa-aikatyössä. Maaliskuulta 2016 ansaitsemasi vuosilomapäivät lienet jo pitänyt. [url]http://aijaa.com/o3ofeX[/url]
lomaa odotellessa
Vastattu