Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

Lastentarhanopettajan ylimääräisten vapaapäivien kertyminen osa-aikaeläkkeellä

Olen tehnyt 50 %:n työaikaa osa-aikaeläkeläisenä 1.8.2016 alkaen. Saanko edelleen viisi ylimääräistä VES:n päivää vuodelta 2016 vai 2 1/2? Meillä on käytössä Titania-työaikasuunnitteluohjelma. Työajat suunnitellaan kolmen viikon jaksoissa. Teen työtä torstaista keskiviikkoon, eli viikosta riippuen kaksi tai kolme työpäivää viikossa, 7 tai 8 työpäivää kolmen viikon jaksossa. Jos otan lisätyöt suunniteltuna vapaapäivänä, niin Titania määrittelee työpäiväni pituudeksi tietysti sen 50 % kokonaistyöajasta (7 h 45 min:2). Jos saan pitää vain 2 1/2 päivää, niin miten se puolikas määritellään?!
Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 4 vuotta sitten
Eläkkeelle vuoden päästä!
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Ylimääräiset vapaapäivät kertyvät osa-aikatyötä tekevälle viranhaltijalle/työntekijälle samassa suhteessa kuin hänen työaikansa on säännöllisestä täydestä työajasta. KVTES liite 5 3 § 1 mom. En nyt muista, miten 2,5 pyöristetään vai pyöristetäänkö ollenkaan. Saat sen selville kysymällä esimieheltäsi tai luottamusmieheltä tai liitosta, jos olet liittynyt.
fre
Vastattu