Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työtapaturma ja sairaslomalla koulutus

Hei! Minulle sattui työtapaturma ja ranteeni murtui. Minulla olisi koulutuspäiviä sairaslomani aikana. Voiko työnantaja velvoittaa minut menemään koulutukseen sairaslomasta huolimatta?
aihealueelle Muu aihe 2 vuotta sitten
Santtu
Kysytty 2 vuotta sitten
Santtu
Sairauslomalla ei pääsääntöisesti ole velvollisuutta työskennellä tai osallistua työnantajan määräämään koulutukseen. Sairausloma on myönnetty toipumista varten. Jos työnantajan kuitenkin rupeaa käskemään koulutukseen, niin käy työterveyslääkärin vastaanotolla ja kerro luottamusmiehelle. Lisätietoja https://www.tehy.fi/fi/apua/sairausloma/tyoskentely-sairauslomalla ja lisää lisätietoja http://www.ebm-guidelines.com/dtk/shk/avaa?p_artikkeli=ttl00592
HH
Vastattu 2 vuotta sitten
HH