Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

Lomapäivien kertyminen

Työsopimukseni on 1.2.-31.8.17; onko tosi että lomapäiviä kertyy vain 13? Ja jos sopimus olisi 1.4.-31.10.17 niin lomapäiviä kertyisi 18 (eli sopimus kokonaan samalla lomankertymiskaudella)?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 4 vuotta sitten
Maikku
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Minun mielestäni olisit jälkimmäisessäkin tapauksessa saanut samanpituisen loman KVTES:n vuosilomaluvun 4 § :n 3 taulukon mukaan. Vuosiloman pituus katsotaan em. pykälän taulukosta 2 silloin, kun henkilön palvelussuhde on lomanmääräytymisvuoden loppuun mennessä (31.3.2017) jatkunut vähintään 1 vuoden. TAI kun kaikki seuraavat edellytykset täyttyvät: henkilö on palvelussuhteessa 31.3.2017 JA hänen palvelussuhteensa on 31.3.2017 mennessä kestänyt välittömästi ja yhtäjaksoisesti vähintään 6 kuukautta (eli palvelussuhde on alkanut viimeistään 1.10.2016) JA hänelle on 31.3.2017 mennessä kertynyt henkilökohtaisen lisän vuosisidonnaiseen osaan oikeuttavaa palvelusaikaa vähintään 5 vuotta. (Lähde: http://www.kuntatyonantajat.fi/fi/sopimukset/kvtes/vuosiloma-ja-vapaat/Sivut/usein-kysyttya-vuosilomista.aspx) Ota yhteyttä luottamusmieheen, niin saat luotettavan vastauksen.
Kati kopioi
Vastattu