Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Osasairauspäivä

Suunnittelen osasairauspäivärahan hakemista. Mietin kuitenkin muutamaa seikkaa. Eli eihän osasairauspäivärahalla työskenteleminen kulutua palkallisia sairauspäiviä? (Olen ollut jo 33 päivää tänä vuonna pois, joten täyden palkan päivä ei ole enää kuin se 27 jäljellä). Jos työnantajan kanssa sovimme, että teen 50% ja olen 50% osasairauspäivärahalla, niin onko osasairauspäivärahan suuruus sama kuin silloin, että olisin töissä minimi 40% ja osasairauspäivärahalla 60%?
aihealueelle Terveys vuosi sitten
Teija
Kysytty vuosi sitten
Teija

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.


Tähän kysymykseen ei ole vielä vastattu

Työehtosopimukset