Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Osasairauspäivä

Suunnittelen osasairauspäivärahan hakemista. Mietin kuitenkin muutamaa seikkaa. Eli eihän osasairauspäivärahalla työskenteleminen kulutua palkallisia sairauspäiviä? (Olen ollut jo 33 päivää tänä vuonna pois, joten täyden palkan päivä ei ole enää kuin se 27 jäljellä). Jos työnantajan kanssa sovimme, että teen 50% ja olen 50% osasairauspäivärahalla, niin onko osasairauspäivärahan suuruus sama kuin silloin, että olisin töissä minimi 40% ja osasairauspäivärahalla 60%?
aihealueelle Terveys 11 kuutautta sitten
Teija
Kysytty 11 kuutautta sitten
Teija

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.


Tähän kysymykseen ei ole vielä vastattu

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes