Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

Osasairauspäivä

Suunnittelen osasairauspäivärahan hakemista. Mietin kuitenkin muutamaa seikkaa. Eli eihän osasairauspäivärahalla työskenteleminen kulutua palkallisia sairauspäiviä? (Olen ollut jo 33 päivää tänä vuonna pois, joten täyden palkan päivä ei ole enää kuin se 27 jäljellä). Jos työnantajan kanssa sovimme, että teen 50% ja olen 50% osasairauspäivärahalla, niin onko osasairauspäivärahan suuruus sama kuin silloin, että olisin töissä minimi 40% ja osasairauspäivärahalla 60%?
aihealueella: Terveys 3 months ago
Teija
Kysytty 3 months ago
Teija

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.


Tähän kysymykseen ei ole vielä vastattu!

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes