Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Hääpäivä

Saako hääpäivän palkalliseksi vapaaksi, mikäli se osuu keskelle viikkoa esim seurakunnan järjestämä Hääyö-tapahtuman, joka 24.5.2017?
aihealueelle Lomat ja vapaat 11 kuutautta sitten
Pentti
Kysytty 11 kuutautta sitten
Pentti

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

KVTES:n V luvun 12 § 2 momentin määräyksessä ei edellytetä, että vihkiminen tapahtuu työaikana. http://flash.kuntatyonantajat.fi/kvtes-2017/html/#120
vuokko
Vastattu 11 kuutautta sitten
vuokko

Piti vielä jatkaa, että työnantaja voi vallan hyvin laittaa sen päivän työvuorolistaan vapaapäiväksi, jos ko. Päivän sisältämän työaikajakson listaa ei ole vahvistettu ennen kuin jätät hakemuksen vapaasta. Lisäksi koskaan ei pitäisi luottaa tuntemattomien nimimerkkien kvtes-tulkintoihin, vaan kysyä tunnetuilta asiantuntijoilta esim. luottamusmieheltä.
vuokko
Vastattu 11 kuutautta sitten
vuokko

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes