Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

Juhannuspyhät

Juhannusaatto osuu arkipäivälle, eli perjantaille 23.6. Kuuluuko tästä saada uuden kiky sopimuksen astuttua voimaan vielä 1 ylimääräinen vapaapäivä vaiko ei? Meillä tehdään jaksotyötä ja listat aina kolmeksi viikoksi eteenpäin. Nyt olisi kiva vaan tietää, että saako juhannuksesta vielä yhden ylimääräisen vapaan vaiko ei.
aihealueella: Lomat ja vapaat one month ago
Tietämätön
Kysytty one month ago
Tietämätön

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Arkipyhä lyhentää jaksotyössä työaikajakson säännöllistä työaikaa 7 h 45 min. "Arkipyhälyhennystä ei ole pakko antaa kokonaisena vapaapäivänä." sanoo KT Kuntatyönantajien ohje.
E-L
Vastattu one month ago
E-L

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes