Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Juhannuspyhät

Juhannusaatto osuu arkipäivälle, eli perjantaille 23.6. Kuuluuko tästä saada uuden kiky sopimuksen astuttua voimaan vielä 1 ylimääräinen vapaapäivä vaiko ei? Meillä tehdään jaksotyötä ja listat aina kolmeksi viikoksi eteenpäin. Nyt olisi kiva vaan tietää, että saako juhannuksesta vielä yhden ylimääräisen vapaan vaiko ei.
aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
Tietämätön
Kysytty vuosi sitten
Tietämätön

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Arkipyhä lyhentää jaksotyössä työaikajakson säännöllistä työaikaa 7 h 45 min. "Arkipyhälyhennystä ei ole pakko antaa kokonaisena vapaapäivänä." sanoo KT Kuntatyönantajien ohje.
E-L
Vastattu vuosi sitten
E-L

Työehtosopimukset