Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

Etujen siirtyminen

Olen perushoitajana tk:n vuodeosastolla, tällä hetkellä opintovapaalla. Jos irtisanoudun toimestani (työlomaa ei saanut) ja menen kesäksi tekemään fysioterapeutin sijaisuutta eri paikkakunnalle, sailyvätkö etuni (töissä yli 15 v, täydet lomat ja kokemuslisä)?
aihealueella: Sopimukset one month ago
FysPerus
Kysytty one month ago
FysPerus

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Kannattaa tarkistaa etukäteen uudelta työnantajalta, miten siinä käy. Uusi työnantaja päättää, onko toisessa kunnassa lähihoitajana palvellusta ajasta olennaista hyötyä uuden kunnan fysioterapeutin tehtävissä. Jos uusi työnantaja harkitsee, että ei ole, niin työkokemuslisän ansainta alkaa alusta. Samasta ammattialasta katsotaan olevan olennaista hyötyä, mutta uusi työnantaja päättää senkin, mikä on sama ammattiala. Luottamusmies kertoo lisää. Pykälä on II luvun 12 §.
HH
Vastattu one month ago
HH

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes