Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Etujen siirtyminen

Olen perushoitajana tk:n vuodeosastolla, tällä hetkellä opintovapaalla. Jos irtisanoudun toimestani (työlomaa ei saanut) ja menen kesäksi tekemään fysioterapeutin sijaisuutta eri paikkakunnalle, sailyvätkö etuni (töissä yli 15 v, täydet lomat ja kokemuslisä)?
aihealueelle Sopimukset 3 vuotta sitten
FysPerus
Kysytty 3 vuotta sitten
FysPerus
Kannattaa tarkistaa etukäteen uudelta työnantajalta, miten siinä käy. Uusi työnantaja päättää, onko toisessa kunnassa lähihoitajana palvellusta ajasta olennaista hyötyä uuden kunnan fysioterapeutin tehtävissä. Jos uusi työnantaja harkitsee, että ei ole, niin työkokemuslisän ansainta alkaa alusta. Samasta ammattialasta katsotaan olevan olennaista hyötyä, mutta uusi työnantaja päättää senkin, mikä on sama ammattiala. Luottamusmies kertoo lisää. Pykälä on II luvun 12 §.
HH
Vastattu 3 vuotta sitten
HH