Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

ylityökorvaukset?

Hei, teen jaksotyötä, 3vko:n jaksot. 20.3.-9.4.17 olevassa listassa tein ylimäärisiä yövuoroja 49 tunnin edestä ja sain aamu ja iltavuoroja vapaaksi 37,5 tunnin edestä. Laskin siis että saisin 11,5 tunnin edestä ylityökorvauksia. Listan keskimmäinen viikko oli minulla suuniteltu vuosiloma, maanantaista sunnuntaihin (5 lomapäivää). Mutta tein vielä suununtain ja maanantain väisen yön ja esimiehen kanssa sovimme, että lomaani voi siirtää päivällä eteenpäin eli tiistaista maanantaihin. Kun tilinauha tuli, ylitöitä oli maksettu vain 3,75 tuntia. Kysyin esimieheltäni, että miksi ylitöitä oli maksettu vain niin vähän, niin hän selitti että loman siirtyminen lisäsi listan suunnittelurajaa. Ylityötunnit hävisivät noin vain... Onko oikeasti näin että listan suunnitteluraja on eri jos loma on maanantaista sunnuntaihin kuin jos se on esim. tiistaista maanantaihin?
aihealueella: Työaika one month ago
ei enää ylitöitä
Kysytty one month ago
ei enää ylitöitä

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Älä tyydy esimiehen selitykseen, vaan pyydä nähdä pykälät ja laskelmat, mihin se perustuu. Käy sen jälkeen puhumassa luottamusmiehen kanssa. Jos et ole liittynyt liittoon, kysy voisiko työsuojeluvaltuutettu auttaa.
Kati
Vastattu one month ago
Kati

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes