Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

vuosiloma ja sairastuminen

Olen vuosilomalla ja sairastuin. Onko edelleen niin, että vuosiloman saa kokonaisuudessaan siirretty myöhempään ajankohtaan pidettäväksi vai onko omavastuu tullut takaisin?
aihealueella: Lomat ja vapaat one month ago
työkyvytön
Kysytty one month ago
työkyvytön

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Ei ole tullut vielä omavastuuta kunta-alalle, vaan koko vuoiloma siirtyy, kun sitä pyytää. KVTES vuosilomaluku 11 §.
kiuru
Vastattu one month ago
kiuru

ap vielä tarkentaa: Eli sairastuin, kun vuosiloma oli jo alkanut. Eli nuo sairauspäivät(to-su), voin siirtää myöhemmin pidettäväksi?
ap
Vastattu one month ago
ap

Sinun pitää pyytää loman siirtämistä ilman aiheetonta viivytystä ja todistaa työkyvyttömyytesi. Kunnassanne on varmaan ihan tarkat ohjeet siitä, pitääkö olla lääkärintodistus vai kelpaako joku muu. Työnantaja päättää, milloin saat pitää siirretyn loman.
kiuru
Vastattu one month ago
kiuru

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes