Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

vuosiloma ja sairastuminen

Olen vuosilomalla ja sairastuin. Onko edelleen niin, että vuosiloman saa kokonaisuudessaan siirretty myöhempään ajankohtaan pidettäväksi vai onko omavastuu tullut takaisin?
aihealueelle Lomat ja vapaat 11 kuutautta sitten
työkyvytön
Kysytty 11 kuutautta sitten
työkyvytön

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Ei ole tullut vielä omavastuuta kunta-alalle, vaan koko vuoiloma siirtyy, kun sitä pyytää. KVTES vuosilomaluku 11 §.
kiuru
Vastattu 11 kuutautta sitten
kiuru

ap vielä tarkentaa: Eli sairastuin, kun vuosiloma oli jo alkanut. Eli nuo sairauspäivät(to-su), voin siirtää myöhemmin pidettäväksi?
ap
Vastattu 11 kuutautta sitten
ap

Sinun pitää pyytää loman siirtämistä ilman aiheetonta viivytystä ja todistaa työkyvyttömyytesi. Kunnassanne on varmaan ihan tarkat ohjeet siitä, pitääkö olla lääkärintodistus vai kelpaako joku muu. Työnantaja päättää, milloin saat pitää siirretyn loman.
kiuru
Vastattu 11 kuutautta sitten
kiuru

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes