Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

Määräaikainen työsopimus päättyy

Hei, minulla on päättymässä pitkä 1,5v kestänyt määräaikaisuus tämän kuun lopussa. Minulla on täydet lomat pitämättä 30pv + tämän kevään kertyneet. Tilinauhat olleet jo tähän asti "hepreaa" ja olisin kysynyt saanko miten paljon lomarahaa? Kuuluuko minulle ns. lomalta paluuraha? Lomapalkankin laskenta vissiin erilainen kuin tuolla kaupanalalla?
aihealueella: Lomat ja vapaat one month ago
Hoitaja36
Kysytty one month ago
Hoitaja36

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Lomakorvaus lasketaan jakamalla kk-palkka luvulla 20,83 ja kertomalla tulos pitämättömien vuosilomapäivien määrällä. Jos palvelussuhde on kestänyt vähintään 1 vuoden 31.3.2017 mennessä, niin lomaraha on 3,5 % kk-palkasta jokaiselta lomanmääräytymiskuukaudelta (vuodessa 42 % kk-palkasta). Jos vuosi ei ole täynnä 31.3.2017, niin prosenttiluku on 2,8. Opettele viimeistään seuraavassa työpaikassa lukemaan palkkalaskelmaasi, niin tiedät, että saat palkkaa kaikesta siitä, mistä kuuluu saada. Esimieheltä, luottamusmieheltä tai palkanlaskijalta voi aina kysyä, jos ei saa selvää palkkalaskelmastaan.
reetta
Vastattu one month ago
reetta

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes