Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

epäsuhtaiset epäpätevyysalennukset

Miten opettajien epäpätevyysalennukset määräytyvät? Miksi esim.erään opettajan opintoja suorittamattoman henkilön palkasta vähennetään vain 6% epäpätevyydestä, mutta pedagogiset suorittaneen,pätevän opettajan palkasta viedään 18% epäpätevyysvähennyksenä? Kummallakin on korkeakoulututkinto. Toisaalta taas yhden opettajaa leikkivän, pedagogisia käymättömän tradenomin palkasta ei tehdä lainkaan epäpätevyysalennuksia hänen toimiessaan tuntiopettajana.
aihealueelle Palkka vuosi sitten
kas kummaa
Kysytty vuosi sitten
kas kummaa

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Minkälaisen oppilaitoksen opettajien epäpätevyyksistä kyselet?
kyseleväinen
Vastattu vuosi sitten
kyseleväinen

Työehtosopimukset