Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

epäsuhtaiset epäpätevyysalennukset

Miten opettajien epäpätevyysalennukset määräytyvät? Miksi esim.erään opettajan opintoja suorittamattoman henkilön palkasta vähennetään vain 6% epäpätevyydestä, mutta pedagogiset suorittaneen,pätevän opettajan palkasta viedään 18% epäpätevyysvähennyksenä? Kummallakin on korkeakoulututkinto. Toisaalta taas yhden opettajaa leikkivän, pedagogisia käymättömän tradenomin palkasta ei tehdä lainkaan epäpätevyysalennuksia hänen toimiessaan tuntiopettajana.
aihealueella: Palkka 5 weeks ago
kas kummaa
Kysytty 5 weeks ago
kas kummaa

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Minkälaisen oppilaitoksen opettajien epäpätevyyksistä kyselet?
kyseleväinen
Vastattu 5 weeks ago
kyseleväinen

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes