Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

epäsuhtaiset epäpätevyysalennukset

Miten opettajien epäpätevyysalennukset määräytyvät? Miksi esim.erään opettajan opintoja suorittamattoman henkilön palkasta vähennetään vain 6% epäpätevyydestä, mutta pedagogiset suorittaneen,pätevän opettajan palkasta viedään 18% epäpätevyysvähennyksenä? Kummallakin on korkeakoulututkinto. Toisaalta taas yhden opettajaa leikkivän, pedagogisia käymättömän tradenomin palkasta ei tehdä lainkaan epäpätevyysalennuksia hänen toimiessaan tuntiopettajana.
aihealueelle Palkka 10 kuutautta sitten
kas kummaa
Kysytty 10 kuutautta sitten
kas kummaa

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Minkälaisen oppilaitoksen opettajien epäpätevyyksistä kyselet?
kyseleväinen
Vastattu 10 kuutautta sitten
kyseleväinen

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes