Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Sairausloma kesälomalla

Hei! Minulle on lääkäri kirjoittanut sairauslomaa ennen äitiysloman alkua. Sairausloma on kuitenkin päällekkäin suunnitellun kesäloman kanssa. (20pvää kesälomaa) tarkoitus oli pitää 4viikkoa lomaa ja jatkaa suoraan äitiyslomalle. Työnantajan mukaan minun tulee käyttää 10pvää kesälomasta vanhempainvapaalla ollessani. Onko tosiaan niin etten voi siirtää koko lomaa vuoden 2018 huhtikuun jälkeen milloin vanhempainvapaa loppuu?
aihealueelle Lomat ja vapaat 11 kuutautta sitten
Äippä
Kysytty 11 kuutautta sitten
Äippä

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Koska itse pyysit vuosiloman siirtoa niin pitkälle, niin silloin vuosilomasta voidaan siirtää 10 päivää ylittävä osa. Pyydä sitä työnantajan edustajaa, jonka kanssa olet puhunut vuosiloman siirrosta esittämään ne KVTES:n pykälät, johon tämä perustuu tai puhu luottamusmiehen kanssa.
Emma
Vastattu 11 kuutautta sitten
Emma

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes