Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

Sairausloma kesälomalla

Hei! Minulle on lääkäri kirjoittanut sairauslomaa ennen äitiysloman alkua. Sairausloma on kuitenkin päällekkäin suunnitellun kesäloman kanssa. (20pvää kesälomaa) tarkoitus oli pitää 4viikkoa lomaa ja jatkaa suoraan äitiyslomalle. Työnantajan mukaan minun tulee käyttää 10pvää kesälomasta vanhempainvapaalla ollessani. Onko tosiaan niin etten voi siirtää koko lomaa vuoden 2018 huhtikuun jälkeen milloin vanhempainvapaa loppuu?
aihealueella: Lomat ja vapaat 5 weeks ago
Äippä
Kysytty 5 weeks ago
Äippä

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Koska itse pyysit vuosiloman siirtoa niin pitkälle, niin silloin vuosilomasta voidaan siirtää 10 päivää ylittävä osa. Pyydä sitä työnantajan edustajaa, jonka kanssa olet puhunut vuosiloman siirrosta esittämään ne KVTES:n pykälät, johon tämä perustuu tai puhu luottamusmiehen kanssa.
Emma
Vastattu 5 weeks ago
Emma

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes