Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Sairausloma kesälomalla

Hei! Minulle on lääkäri kirjoittanut sairauslomaa ennen äitiysloman alkua. Sairausloma on kuitenkin päällekkäin suunnitellun kesäloman kanssa. (20pvää kesälomaa) tarkoitus oli pitää 4viikkoa lomaa ja jatkaa suoraan äitiyslomalle. Työnantajan mukaan minun tulee käyttää 10pvää kesälomasta vanhempainvapaalla ollessani. Onko tosiaan niin etten voi siirtää koko lomaa vuoden 2018 huhtikuun jälkeen milloin vanhempainvapaa loppuu?
aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
Äippä
Kysytty vuosi sitten
Äippä

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Koska itse pyysit vuosiloman siirtoa niin pitkälle, niin silloin vuosilomasta voidaan siirtää 10 päivää ylittävä osa. Pyydä sitä työnantajan edustajaa, jonka kanssa olet puhunut vuosiloman siirrosta esittämään ne KVTES:n pykälät, johon tämä perustuu tai puhu luottamusmiehen kanssa.
Emma
Vastattu vuosi sitten
Emma

Työehtosopimukset