Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kokemuslisä 2: suuruus vajaalta kuukaudelta

Hei. Pääsin töihin kuntaan. Minulle kuuluu työhistoriani perusteella kokemuslisä 2. Paljonko se on kunta-alalla ja miten se lasketaan vajaalta kuukaudelta, kun työpäiviä on 26 ja kuukaudessa päiviä 30. Vastauksesta kiitollinen Rosa
aihealueelle Palkka 11 kuutautta sitten
Rosa
Kysytty 11 kuutautta sitten
Rosa

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

10 työkokemuslisään oikeuttavan palvelusvuoden perusteella työkokemuslisä on 8% tehtäväkohtaisesta palkasta. Työkokemuslisä maksetaan palvelusajan täyttymistä seuraavan kalenterikuukauden alusta lukien. Tarkemmin KVTES 2. luku 12 pykälä.
ft
Vastattu 11 kuutautta sitten
ft

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes