Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

Kokemuslisä 2: suuruus vajaalta kuukaudelta

Hei. Pääsin töihin kuntaan. Minulle kuuluu työhistoriani perusteella kokemuslisä 2. Paljonko se on kunta-alalla ja miten se lasketaan vajaalta kuukaudelta, kun työpäiviä on 26 ja kuukaudessa päiviä 30. Vastauksesta kiitollinen Rosa
aihealueella: Palkka 5 weeks ago
Rosa
Kysytty 5 weeks ago
Rosa

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

10 työkokemuslisään oikeuttavan palvelusvuoden perusteella työkokemuslisä on 8% tehtäväkohtaisesta palkasta. Työkokemuslisä maksetaan palvelusajan täyttymistä seuraavan kalenterikuukauden alusta lukien. Tarkemmin KVTES 2. luku 12 pykälä.
ft
Vastattu 5 weeks ago
ft

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes