Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

50% toimi, jaksotyö ja arkivapaat

Miten lasketaan työaika pääsiäislistalla, 3 viikon jakso, 7.4.-27.4. ? Saanko kaksi ylimääräistä vapaapäivää kuten muut, vai yhden koska teen puolikasta työaikaa?
aihealueelle Työaika 6 vuotta sitten
Sari
Kysytty 6 vuotta sitten
Sari
Yksi arkipyhä lyhentää jakson työaikaa 7 tuntia 39 minuuttia ja osa-aikatyössä yhtä monta prosenttia kuin osa-aikatyö on kokoaikaisesta. Sinulla kaksi arkipyhää lyhentää jakson työaikaa siis yhteensä 7 tuntia 39 min. Esimies päättää työvuorojen sijoittamisesta jakson päiville ottaen huomioon, mitä on sovittu sinun työvuoroista ja työvuoron pituudesta silloin, kun aloitit osa-aikatyöt. Jos nyt ei käynyt niin kuin on sovittu tai sinua on kohdeltu jotenkin epätasapuolisesti, sinun pitää puhua esimiehesi kanssa. Jos se ei tepsi, niin ota yhteyttä luottamusmieheen.
Toimistosta
Vastattu 6 vuotta sitten
Toimistosta