Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Hoito- ja tutkimuskäynnit

Sain työterveystarkastuksessa määräyksen käydä optikolla, josta minut määrättiin silmäpolilinikalle jatkotutkimuksiin. Minulla todettiin silmäpohjanrappeutuma. Jotta näkö säilyisi ennallaan, joudun käymään poliklinikalla hoidossa noin kerran kuussa josta syystä joudun olemaan poissa töistä. Onko tämä aika palkallista vai palkatonta? Matkaan poliklinikalle kuluu puolitoista tuntia.
aihealueelle Terveys 10 kuutautta sitten
epätietoinen
Kysytty 10 kuutautta sitten
epätietoinen

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos käyt tutkimuksissa lääkärin lähetteellä ja jos et voi käydä työajan ulkopuolella, niin voit käydä työajalla ja palkka ei vähennetä. Sinun pitäisi kertoa tutkimusajat työvuorolistan laatijalle ennakkoon, jotta ne voitaisiin ottaa huomioon työaikaja järjestettäessä. Jos tulee ongelmia, ota yhteyttä luottamusmieheesi.
Sadepilvi
Vastattu 10 kuutautta sitten
Sadepilvi

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes