Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

Hoito- ja tutkimuskäynnit

Sain työterveystarkastuksessa määräyksen käydä optikolla, josta minut määrättiin silmäpolilinikalle jatkotutkimuksiin. Minulla todettiin silmäpohjanrappeutuma. Jotta näkö säilyisi ennallaan, joudun käymään poliklinikalla hoidossa noin kerran kuussa josta syystä joudun olemaan poissa töistä. Onko tämä aika palkallista vai palkatonta? Matkaan poliklinikalle kuluu puolitoista tuntia.
aihealueella: Terveys 5 weeks ago
epätietoinen
Kysytty 5 weeks ago
epätietoinen

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Jos käyt tutkimuksissa lääkärin lähetteellä ja jos et voi käydä työajan ulkopuolella, niin voit käydä työajalla ja palkka ei vähennetä. Sinun pitäisi kertoa tutkimusajat työvuorolistan laatijalle ennakkoon, jotta ne voitaisiin ottaa huomioon työaikaja järjestettäessä. Jos tulee ongelmia, ota yhteyttä luottamusmieheesi.
Sadepilvi
Vastattu 5 weeks ago
Sadepilvi

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes