Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Hoito- ja tutkimuskäynnit

Sain työterveystarkastuksessa määräyksen käydä optikolla, josta minut määrättiin silmäpolilinikalle jatkotutkimuksiin. Minulla todettiin silmäpohjanrappeutuma. Jotta näkö säilyisi ennallaan, joudun käymään poliklinikalla hoidossa noin kerran kuussa josta syystä joudun olemaan poissa töistä. Onko tämä aika palkallista vai palkatonta? Matkaan poliklinikalle kuluu puolitoista tuntia.
aihealueelle Terveys 2 vuotta sitten
epätietoinen
Kysytty 2 vuotta sitten
epätietoinen
Jos käyt tutkimuksissa lääkärin lähetteellä ja jos et voi käydä työajan ulkopuolella, niin voit käydä työajalla ja palkka ei vähennetä. Sinun pitäisi kertoa tutkimusajat työvuorolistan laatijalle ennakkoon, jotta ne voitaisiin ottaa huomioon työaikaja järjestettäessä. Jos tulee ongelmia, ota yhteyttä luottamusmieheesi.
Sadepilvi
Vastattu 2 vuotta sitten
Sadepilvi