Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Hoito- ja tutkimuskäynnit

Sain työterveystarkastuksessa määräyksen käydä optikolla, josta minut määrättiin silmäpolilinikalle jatkotutkimuksiin. Minulla todettiin silmäpohjanrappeutuma. Jotta näkö säilyisi ennallaan, joudun käymään poliklinikalla hoidossa noin kerran kuussa josta syystä joudun olemaan poissa töistä. Onko tämä aika palkallista vai palkatonta? Matkaan poliklinikalle kuluu puolitoista tuntia.
aihealueelle Terveys 12 kuutautta sitten
epätietoinen
Kysytty 12 kuutautta sitten
epätietoinen

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos käyt tutkimuksissa lääkärin lähetteellä ja jos et voi käydä työajan ulkopuolella, niin voit käydä työajalla ja palkka ei vähennetä. Sinun pitäisi kertoa tutkimusajat työvuorolistan laatijalle ennakkoon, jotta ne voitaisiin ottaa huomioon työaikaja järjestettäessä. Jos tulee ongelmia, ota yhteyttä luottamusmieheesi.
Sadepilvi
Vastattu 12 kuutautta sitten
Sadepilvi

Työehtosopimukset