Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

Ylityöraja pääsiäisviikolla

Pääsiäisviikolle oli suunniteltu työajaksi työvuoron mukaan 38,75 h. Maanantai on 2. pääsiäispäivä. KVTES:n mukaan ylityöraja on luetteloon merkitty viikkotyöaika lisättynä 7,75 h kutakin lyhentävää arkipyhää kohden. Eli jos näin noudatetaan, ylityöraja olisi 46,50 h ?? Kyseessä on yleistyöaikaa tekevä, kokoaikainen henkilö ja käytössä tasoittumisjakso. Mikä on siis ylityöraja tässä tapauksessa?
aihealueella: Työaika 4 weeks ago
Mitenkäs on
Kysytty 4 weeks ago
Mitenkäs on

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Arkipyhä vähentää säännöllistä työaikaa 7 h 45 min, Ylityöraja pysyy normaalina, joten arkipyhäviikolla syntyy lisätyötä.. Lue lisää vaikka tuosta http://www.jhl.fi/portal/fi/sopimukset/kunta-alan_sopimukset/kvtes_-_kunta-alan_sopimus/tyoaika_kunta-alalla/yleistyoaika/ tai mene kyselemään luottamusmieheltäsi.
Dagmar
Vastattu 4 weeks ago
Dagmar

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes