Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Ylityöraja pääsiäisviikolla

Pääsiäisviikolle oli suunniteltu työajaksi työvuoron mukaan 38,75 h. Maanantai on 2. pääsiäispäivä. KVTES:n mukaan ylityöraja on luetteloon merkitty viikkotyöaika lisättynä 7,75 h kutakin lyhentävää arkipyhää kohden. Eli jos näin noudatetaan, ylityöraja olisi 46,50 h ?? Kyseessä on yleistyöaikaa tekevä, kokoaikainen henkilö ja käytössä tasoittumisjakso. Mikä on siis ylityöraja tässä tapauksessa?
aihealueelle Työaika 12 kuutautta sitten
Mitenkäs on
Kysytty 12 kuutautta sitten
Mitenkäs on

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Arkipyhä vähentää säännöllistä työaikaa 7 h 45 min, Ylityöraja pysyy normaalina, joten arkipyhäviikolla syntyy lisätyötä.. Lue lisää vaikka tuosta http://www.jhl.fi/portal/fi/sopimukset/kunta-alan_sopimukset/kvtes_-_kunta-alan_sopimus/tyoaika_kunta-alalla/yleistyoaika/ tai mene kyselemään luottamusmieheltäsi.
Dagmar
Vastattu 12 kuutautta sitten
Dagmar

Työehtosopimukset