Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

Osittainen hoitovapaan katkaisu kesän ajaksi

Saako osittaisen hoitovapaan katkaista kesän (kesäloman) ajaksi, jos sitä jatkaa jälleen syksyllä?
aihealueella: Lomat ja vapaat 4 weeks ago
Mimmi
Kysytty 4 weeks ago
Mimmi

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Kun sinulle on myönnetty osittainen hoitovapaa tietyksi ajaksi, niin sen katkaiseminen loman ajaksi onnistuu vai, jos työnantaja on siihen halukas. Epäilen! Epäilen myös, että hakiessasi osittaista hoitovapaata saisit sen kahdessa osassa niin, että osien välissä on vain kesäloma. Osittaisesta hoitovapaasata sovitaan työnantajan kanssa ja jos sopiminen ei onnistu, siis sitä saa yhden jakson kalenterivuodessa. Lisätietoja http://www.tyosuojelu.fi/tyosuhde/muut-vapaat-tyosta/perhevapaat/osittainen-hoitovapaa
eo
Vastattu 4 weeks ago
eo

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes