Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Osittainen hoitovapaan katkaisu kesän ajaksi

Saako osittaisen hoitovapaan katkaista kesän (kesäloman) ajaksi, jos sitä jatkaa jälleen syksyllä?
aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
Mimmi
Kysytty vuosi sitten
Mimmi

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Kun sinulle on myönnetty osittainen hoitovapaa tietyksi ajaksi, niin sen katkaiseminen loman ajaksi onnistuu vai, jos työnantaja on siihen halukas. Epäilen! Epäilen myös, että hakiessasi osittaista hoitovapaata saisit sen kahdessa osassa niin, että osien välissä on vain kesäloma. Osittaisesta hoitovapaasata sovitaan työnantajan kanssa ja jos sopiminen ei onnistu, siis sitä saa yhden jakson kalenterivuodessa. Lisätietoja http://www.tyosuojelu.fi/tyosuhde/muut-vapaat-tyosta/perhevapaat/osittainen-hoitovapaa
eo
Vastattu vuosi sitten
eo

Työehtosopimukset