Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Osittainen hoitovapaan katkaisu kesän ajaksi

Saako osittaisen hoitovapaan katkaista kesän (kesäloman) ajaksi, jos sitä jatkaa jälleen syksyllä?
aihealueelle Lomat ja vapaat 11 kuutautta sitten
Mimmi
Kysytty 11 kuutautta sitten
Mimmi

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Kun sinulle on myönnetty osittainen hoitovapaa tietyksi ajaksi, niin sen katkaiseminen loman ajaksi onnistuu vai, jos työnantaja on siihen halukas. Epäilen! Epäilen myös, että hakiessasi osittaista hoitovapaata saisit sen kahdessa osassa niin, että osien välissä on vain kesäloma. Osittaisesta hoitovapaasata sovitaan työnantajan kanssa ja jos sopiminen ei onnistu, siis sitä saa yhden jakson kalenterivuodessa. Lisätietoja http://www.tyosuojelu.fi/tyosuhde/muut-vapaat-tyosta/perhevapaat/osittainen-hoitovapaa
eo
Vastattu 11 kuutautta sitten
eo

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes