Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Vuosilomat rahana

Olen määräaikainen koulunkäynninohjaaja viimevuoden elokuussa sopimusta jatkettiin, minulla on sopimus 3.6.2017 saakka. Olen joutunut olemaan sairaslomalla viimevuoden joulukuusta lähtien. Vuosilomapäiviä kun en ole pystynyt pitämään, niin ne maksetaan lomarahana nyt kun sopimus päättyy. Kysymykseni on, että onko maksettava vuosilomaraha sama kuin normaali päiväpalkka, vai miten se lasketaan? Nyt kun lomarahoja on leikataan, niin lähteekö siitä rahasta vielä verojen lisäksi joku tietty prosentti pois?
aihealueelle Lomat ja vapaat 12 kuutautta sitten
Työkyvytön
Kysytty 12 kuutautta sitten
Työkyvytön

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Lomakorvaus työsuhteen päättyessä lasketaan jakamalla sen hetkinen varsinainen kk-palkka luvulla 20,83 ja kertomalla se pitämättä jääneiden lomapäivien lukumäärällä. Lisäksi saat lomarahan, joka on 2,8 % kk-palkasta kutakin työsuhteen aikaista lomanmääräytymiskuukautta kohti. Palkanlaskijalta voit kysyä, miten lopputilissä saamasi lomakorvaus ja lomaraha on laskettu
Etta
Vastattu 12 kuutautta sitten
Etta

Työehtosopimukset