Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

Vuosilomat rahana

Olen määräaikainen koulunkäynninohjaaja viimevuoden elokuussa sopimusta jatkettiin, minulla on sopimus 3.6.2017 saakka. Olen joutunut olemaan sairaslomalla viimevuoden joulukuusta lähtien. Vuosilomapäiviä kun en ole pystynyt pitämään, niin ne maksetaan lomarahana nyt kun sopimus päättyy. Kysymykseni on, että onko maksettava vuosilomaraha sama kuin normaali päiväpalkka, vai miten se lasketaan? Nyt kun lomarahoja on leikataan, niin lähteekö siitä rahasta vielä verojen lisäksi joku tietty prosentti pois?
aihealueella: Lomat ja vapaat 4 weeks ago
Työkyvytön
Kysytty 4 weeks ago
Työkyvytön

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Lomakorvaus työsuhteen päättyessä lasketaan jakamalla sen hetkinen varsinainen kk-palkka luvulla 20,83 ja kertomalla se pitämättä jääneiden lomapäivien lukumäärällä. Lisäksi saat lomarahan, joka on 2,8 % kk-palkasta kutakin työsuhteen aikaista lomanmääräytymiskuukautta kohti. Palkanlaskijalta voit kysyä, miten lopputilissä saamasi lomakorvaus ja lomaraha on laskettu
Etta
Vastattu 4 weeks ago
Etta

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes