Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Vuosilomat rahana

Olen määräaikainen koulunkäynninohjaaja viimevuoden elokuussa sopimusta jatkettiin, minulla on sopimus 3.6.2017 saakka. Olen joutunut olemaan sairaslomalla viimevuoden joulukuusta lähtien. Vuosilomapäiviä kun en ole pystynyt pitämään, niin ne maksetaan lomarahana nyt kun sopimus päättyy. Kysymykseni on, että onko maksettava vuosilomaraha sama kuin normaali päiväpalkka, vai miten se lasketaan? Nyt kun lomarahoja on leikataan, niin lähteekö siitä rahasta vielä verojen lisäksi joku tietty prosentti pois?
aihealueelle Lomat ja vapaat 3 vuotta sitten
Työkyvytön
Kysytty 3 vuotta sitten
Työkyvytön
Lomakorvaus työsuhteen päättyessä lasketaan jakamalla sen hetkinen varsinainen kk-palkka luvulla 20,83 ja kertomalla se pitämättä jääneiden lomapäivien lukumäärällä. Lisäksi saat lomarahan, joka on 2,8 % kk-palkasta kutakin työsuhteen aikaista lomanmääräytymiskuukautta kohti. Palkanlaskijalta voit kysyä, miten lopputilissä saamasi lomakorvaus ja lomaraha on laskettu
Etta
Vastattu 3 vuotta sitten
Etta