Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

Luvattu henkilökohtainen lisä

Hei! Esimieheni lupasi suullisesti minulle alkuvuodesta 2017 henkilökohtaisen lisän hyvästä työstä (toimin lastentarhanopettajana kaupungilla) . Kun kysyin parin kuukauden kuluttua, koskahan mahdollisesti tämä näkyy palkkakuitissani alkoi erikoinen selitys, että pitääkin katsoa keitä henkilökohtaisia lisiä saavia työntekijöitä on jäämässä eläkkeelle. Sitten hän alkoikin ikäänkuin perumaan koko henkilökohtaisen lisän ja sanoi laittavansa minulle x-summan kertapalkitsemista. No aikaa kului parisen kuukautta ja noin viikko sitten kysyessäni häneltä, joko kohta voin odottaa näkeväni palkkalaskelmassani sitten tämän kertapalkitsemisen, hän alkoi selittää kuinka kova työ hänellä on muiden tehtävien parissa. Oloni on turhautunut ja pettynyt, enkä tiedä mitä tehdä, kehen ottaa yhteyttä. Osaisiko joku tällä palstalla neuvoa minua miten edetä asiassa. Kiitos!
aihealueella: Muu aihe 3 weeks ago
Lastentarhanopettaja
Kysytty 3 weeks ago
Lastentarhanopettaja

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Ota yhteyttä oman ammattiliittosi jäseniä edustavaan luottamusmieheen. Jos et ole jäsen, niin jatka keskusteluja esimiehen ja esimiehen esimiehen kanssa.
vaahtera
Vastattu 3 weeks ago
vaahtera

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes