Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

Arkipyhät osa aikaiselle työntekijälle

Minulla on kuukausipalkka. Viikottainen työaika on 20 tuntia, maanantaina ja tiistaina 7 tuntia sekä torstaina 6 tuntia. Olen ollut nykyisessä työssä yli kaksi vuotta. Miten arkipyhät (kuten helatorstai) vaikuttavat työviikkoni tuntimäärään? Terveisin Tietoa kaipaava
aihealueella: Lomat ja vapaat 3 weeks ago
Tietoa kaipaava
Kysytty 3 weeks ago
Tietoa kaipaava

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Arkipyhä lyhentää sinun 20 tunnin viikkotyöaikaasi 4 tuntia. Arkipyhäviikolla on siis 16 tuntia. Arkipyhälyhennysmääräys löytyy KVTES:n työaikaluvusta. Esim. yleistyöajassa osa-aikaisen arkipyhälyhennys on yhtä monta prosenttia 7,75 tunnista kuin työaika on 38,75 tunnista.
Sade
Vastattu 3 weeks ago
Sade

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes