Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Arkipyhät osa aikaiselle työntekijälle

Minulla on kuukausipalkka. Viikottainen työaika on 20 tuntia, maanantaina ja tiistaina 7 tuntia sekä torstaina 6 tuntia. Olen ollut nykyisessä työssä yli kaksi vuotta. Miten arkipyhät (kuten helatorstai) vaikuttavat työviikkoni tuntimäärään? Terveisin Tietoa kaipaava
aihealueelle Lomat ja vapaat 10 kuutautta sitten
Tietoa kaipaava
Kysytty 10 kuutautta sitten
Tietoa kaipaava

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Arkipyhä lyhentää sinun 20 tunnin viikkotyöaikaasi 4 tuntia. Arkipyhäviikolla on siis 16 tuntia. Arkipyhälyhennysmääräys löytyy KVTES:n työaikaluvusta. Esim. yleistyöajassa osa-aikaisen arkipyhälyhennys on yhtä monta prosenttia 7,75 tunnista kuin työaika on 38,75 tunnista.
Sade
Vastattu 10 kuutautta sitten
Sade

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes