Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Arkipyhät osa aikaiselle työntekijälle

Minulla on kuukausipalkka. Viikottainen työaika on 20 tuntia, maanantaina ja tiistaina 7 tuntia sekä torstaina 6 tuntia. Olen ollut nykyisessä työssä yli kaksi vuotta. Miten arkipyhät (kuten helatorstai) vaikuttavat työviikkoni tuntimäärään? Terveisin Tietoa kaipaava
aihealueelle Lomat ja vapaat 12 kuutautta sitten
Tietoa kaipaava
Kysytty 12 kuutautta sitten
Tietoa kaipaava

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Arkipyhä lyhentää sinun 20 tunnin viikkotyöaikaasi 4 tuntia. Arkipyhäviikolla on siis 16 tuntia. Arkipyhälyhennysmääräys löytyy KVTES:n työaikaluvusta. Esim. yleistyöajassa osa-aikaisen arkipyhälyhennys on yhtä monta prosenttia 7,75 tunnista kuin työaika on 38,75 tunnista.
Sade
Vastattu 12 kuutautta sitten
Sade

Työehtosopimukset