Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Koeaika irtisanoutuminen

Hei! Olen tehnyt määräaikaisen sopimuksen työnantajani kanssa, joka noudattaa kvtes:siä. Sopimuksessani lukee, että koeaika on tiettyyn päivämäärään asti, joten voinko irtisanoutua työstä perustetuin syin? Ja mikä on silloin irtisanomisaika? Koen etten sovellu työympäristöön ja itse työnluonteeseen yhtään, enkä halua olla epämotivoitunut työssäni. Olen saanut työtarjouksia muilta työpaikoilta ja mietin työpaikan vaihtoa vakavasti.
aihealueelle Sopimukset 3 vuotta sitten
Onneton
Kysytty 3 vuotta sitten
Onneton
Määräaikaisena työntekijänä sinulla ei ole irtisanomisaikaa, ellei siitä ole nimenomaisesti erikseen sovittu työsopimuksessa. Jos irtisanomisajasta ei ole sovittu ja jos haluat lopettaa ennen määräajan umpeutumista, sinun pitää sopia siitä työnantajan kanssa. Jos se ei työnantajalle käy, purat työsopimuksesi eli sanot hyvästi ja lähdet.
Kati
Vastattu 3 vuotta sitten
Kati