Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Koeaika irtisanoutuminen

Hei! Olen tehnyt määräaikaisen sopimuksen työnantajani kanssa, joka noudattaa kvtes:siä. Sopimuksessani lukee, että koeaika on tiettyyn päivämäärään asti, joten voinko irtisanoutua työstä perustetuin syin? Ja mikä on silloin irtisanomisaika? Koen etten sovellu työympäristöön ja itse työnluonteeseen yhtään, enkä halua olla epämotivoitunut työssäni. Olen saanut työtarjouksia muilta työpaikoilta ja mietin työpaikan vaihtoa vakavasti.
aihealueelle Sopimukset 12 kuutautta sitten
Onneton
Kysytty 12 kuutautta sitten
Onneton

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Määräaikaisena työntekijänä sinulla ei ole irtisanomisaikaa, ellei siitä ole nimenomaisesti erikseen sovittu työsopimuksessa. Jos irtisanomisajasta ei ole sovittu ja jos haluat lopettaa ennen määräajan umpeutumista, sinun pitää sopia siitä työnantajan kanssa. Jos se ei työnantajalle käy, purat työsopimuksesi eli sanot hyvästi ja lähdet.
Kati
Vastattu 12 kuutautta sitten
Kati

Työehtosopimukset