Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

oleellinen muutos

Hei, Mitä tarkoittaa oleellinen muutos työtehtävissä, jolloin henk.kohtainen lisä voidaan ottaa pois? Onko esim. koulusiivoojasta laitoshuoltajaksi terveyskeskuksen puolelle niin oleellinen muutos? Mielestäni työ on samaa siivoustyötä, vain asiakkaat ja kohde muuttuu. Peruspalkassakaan ei ole kuin 6e ero laitoshuoltajien eduksi: Ymmärrän oleelliseksi sen jos siivooja menee keittiölle tai päiväkotiin töihin, niin silloin työnkuva oleellisesti muuttuu. Kuka osaa selventää?
aihealueella: Palkka 3 weeks ago
en ymmärrä
Kysytty 3 weeks ago
en ymmärrä

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Jos olet liittynyt liittoon, mene juttelemaan luottamusmiehen kanssa. Hän tuntee olosuhteet ja henkilökohtaisen lisän arviointijärjestelmän teidän kunnassa. Muussa tapauksessa puhu nykyisen esimiehesi kanssa ja pyydä häntä perustelemaan.
E-L
Vastattu 3 weeks ago
E-L

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes