Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

oleellinen muutos

Hei, Mitä tarkoittaa oleellinen muutos työtehtävissä, jolloin henk.kohtainen lisä voidaan ottaa pois? Onko esim. koulusiivoojasta laitoshuoltajaksi terveyskeskuksen puolelle niin oleellinen muutos? Mielestäni työ on samaa siivoustyötä, vain asiakkaat ja kohde muuttuu. Peruspalkassakaan ei ole kuin 6e ero laitoshuoltajien eduksi: Ymmärrän oleelliseksi sen jos siivooja menee keittiölle tai päiväkotiin töihin, niin silloin työnkuva oleellisesti muuttuu. Kuka osaa selventää?
aihealueelle Palkka 12 kuutautta sitten
en ymmärrä
Kysytty 12 kuutautta sitten
en ymmärrä

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos olet liittynyt liittoon, mene juttelemaan luottamusmiehen kanssa. Hän tuntee olosuhteet ja henkilökohtaisen lisän arviointijärjestelmän teidän kunnassa. Muussa tapauksessa puhu nykyisen esimiehesi kanssa ja pyydä häntä perustelemaan.
E-L
Vastattu 12 kuutautta sitten
E-L

Työehtosopimukset