Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

oleellinen muutos

Hei, Mitä tarkoittaa oleellinen muutos työtehtävissä, jolloin henk.kohtainen lisä voidaan ottaa pois? Onko esim. koulusiivoojasta laitoshuoltajaksi terveyskeskuksen puolelle niin oleellinen muutos? Mielestäni työ on samaa siivoustyötä, vain asiakkaat ja kohde muuttuu. Peruspalkassakaan ei ole kuin 6e ero laitoshuoltajien eduksi: Ymmärrän oleelliseksi sen jos siivooja menee keittiölle tai päiväkotiin töihin, niin silloin työnkuva oleellisesti muuttuu. Kuka osaa selventää?
aihealueella: Palkka 7 months ago
en ymmärrä
Kysytty 7 months ago
en ymmärrä

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Jos olet liittynyt liittoon, mene juttelemaan luottamusmiehen kanssa. Hän tuntee olosuhteet ja henkilökohtaisen lisän arviointijärjestelmän teidän kunnassa. Muussa tapauksessa puhu nykyisen esimiehesi kanssa ja pyydä häntä perustelemaan.
E-L
Vastattu 7 months ago
E-L

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes