Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lomarahan määräytyminen

Lasketaanko lomarahan määrä kuukausittaisesta tehtäväkohtaisesta palkasta vai palkasta, jossa on ikälisät, henkilökohtaiset lisät mukana?
aihealueelle Muu aihe 3 vuotta sitten
Tietämätön
Kysytty 3 vuotta sitten
Tietämätön
Lomaraha lasketaan heinäkuussa tosiasiallisesti maksettavasta varsinaisesta palkasta. Siihen kuuluu tehtäväkohtaisen palkan lisäksi mm. henkilökohtainen lisä ja työkokemuslisä. Sen suuruus pitäisi löytyä palkkalaskelmasta. Varsinaisesta palkasta tarkemmin KVTES:n 2. luvun 5 §:ssä
Vars. palkasta
Vastattu 3 vuotta sitten
Vars. palkasta

Miten lomaraha määräytyy, jos on ollut osan lomanmääräytymis vuotta opintovapaalla ja tehnyt myös joitain kuukausia osa-aikaista työtä? Lomapäiviä on kertynyt 22.
Lomaraha
Vastattu 2 vuotta sitten
Lomaraha

Lomaraha on 4,2 % tai 3,5 % tai 2,8 % ensi heinäkuussa maksettavasta varsinaisesta palkasta jokaista sellaista kuukautta kohti joista olet ansainnut vuosilomapäviä välillä 1.4.2017-31.3.2018. Suurin prosentti on niille joiden täysi loma on 38 työpäivää ja pienin, jos työsuhde ei ole kestänyt vähintään vuoden 31.3.2018 mennessä.
Leeni
Vastattu 2 vuotta sitten
Leeni