Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.
Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa.
Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

100 m2 omakotitalo Kellokoskelta vain 189 000 €

Lomarahan määräytyminen

Lasketaanko lomarahan määrä kuukausittaisesta tehtäväkohtaisesta palkasta vai palkasta, jossa on ikälisät, henkilökohtaiset lisät mukana?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe 4 vuotta sitten
Tietämätön
Kysytty

Lomaraha lasketaan heinäkuussa tosiasiallisesti maksettavasta varsinaisesta palkasta. Siihen kuuluu tehtäväkohtaisen palkan lisäksi mm. henkilökohtainen lisä ja työkokemuslisä. Sen suuruus pitäisi löytyä palkkalaskelmasta. Varsinaisesta palkasta tarkemmin KVTES:n 2. luvun 5 §:ssä
Vars. palkasta
Vastattu

Miten lomaraha määräytyy, jos on ollut osan lomanmääräytymis vuotta opintovapaalla ja tehnyt myös joitain kuukausia osa-aikaista työtä? Lomapäiviä on kertynyt 22.
Lomaraha
Vastattu

Lomaraha on 4,2 % tai 3,5 % tai 2,8 % ensi heinäkuussa maksettavasta varsinaisesta palkasta jokaista sellaista kuukautta kohti joista olet ansainnut vuosilomapäviä välillä 1.4.2017-31.3.2018. Suurin prosentti on niille joiden täysi loma on 38 työpäivää ja pienin, jos työsuhde ei ole kestänyt vähintään vuoden 31.3.2018 mennessä.
Leeni
Vastattu