Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

Korvaukset

Olen työskennellyt 9 kk kunnan tk:ssa ja nyt irtisanouduin uuden työpaikan vuoksi. Työni alkoi 1.10 ja loppuu 30.6. Lomapäiviä siis 18 ja ne maksetaan rahana. Kesälomaa en ehdi pitää joten kuuluuko lomakorvaus minulle?
aihealueella: Lomat ja vapaat 2 weeks ago
TT
Kysytty 2 weeks ago
TT

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Saat työsuhteen päättyessä lomakorvauksen kaikista pitämättömistä lomapäivistä (KVTES IV luku 16 §). Lomakorvaus lasketaan jakamalla varsinainen kk-palkka luvulla 20,83 ja kertomalla pitämättömien lomapäivien määrällä. Lisäksi saat lomarahan.
Kati
Vastattu 2 weeks ago
Kati

Oletko laskenut nuo lomapäiväsi KVTES:n mukaan? Jos sinulla ei ole ollut 5 v työkokemuslisään oikeuttavaa palvelusaikaa 31.3.2017 mennessä, niin lomapäivät katsotaan KVTES:n IV luvun 5 §:n 2 momentin taulukosta 3 erikseen ajalta 1.10.16-31.3.17 (6 kk, lomaa 10 työpäivää) ja 1.4.-30.6.17 (3 kk lomaa 5 työpäivää).
Kati jatkaa
Vastattu 2 weeks ago
Kati jatkaa

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes