Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Korvaukset

Olen työskennellyt 9 kk kunnan tk:ssa ja nyt irtisanouduin uuden työpaikan vuoksi. Työni alkoi 1.10 ja loppuu 30.6. Lomapäiviä siis 18 ja ne maksetaan rahana. Kesälomaa en ehdi pitää joten kuuluuko lomakorvaus minulle?
aihealueelle Lomat ja vapaat 3 vuotta sitten
TT
Kysytty 3 vuotta sitten
TT
Saat työsuhteen päättyessä lomakorvauksen kaikista pitämättömistä lomapäivistä (KVTES IV luku 16 §). Lomakorvaus lasketaan jakamalla varsinainen kk-palkka luvulla 20,83 ja kertomalla pitämättömien lomapäivien määrällä. Lisäksi saat lomarahan.
Kati
Vastattu 3 vuotta sitten
Kati

Oletko laskenut nuo lomapäiväsi KVTES:n mukaan? Jos sinulla ei ole ollut 5 v työkokemuslisään oikeuttavaa palvelusaikaa 31.3.2017 mennessä, niin lomapäivät katsotaan KVTES:n IV luvun 5 §:n 2 momentin taulukosta 3 erikseen ajalta 1.10.16-31.3.17 (6 kk, lomaa 10 työpäivää) ja 1.4.-30.6.17 (3 kk lomaa 5 työpäivää).
Kati jatkaa
Vastattu 3 vuotta sitten
Kati jatkaa