Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

Lomaraha määräaikaisessa työsuhteessa

Miten minulle maksetaan lomaraha, kun olen aloittanut määräaikaisen työsuhteen maaliskuussa ja se päättyy syyskuussa 2017 eli se kestää tasan 6 kuukautta. Miten lomaraha lasketaan? Minulla on kokemuslisä 2.
aihealueella: Palkka 2 weeks ago
Roosa
Kysytty 2 weeks ago
Roosa

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Lomaraha maksetaan erikseen ajalta 31.3. mennessä kertyneistä lomanmääräytymiskuukausista ja erikseen 1.4. alkaen kertyneistä lomanmääräytymiskuukausista niin kuin myös vuosilomapalkka tai lomakorvaus työsuhteen päättyessä. Lomaraha on sinulle 2,8 % varsinaisesta palkasta jokaiselta kuukaudelta. 31.3. mennessä ansaittu lomaraha maksetaan kesällä perusteena heinäkuun varsinainen palkka ja loput sitten työsuhteen päättyessä laskettuna viimeisen kuukauden varsinaisesta palkasta. Sinun lomarahaan ei vaikuta työkokemuslisä, koska palvelussuhteesi ei ole 31.3. mennessä kestänyt vähintään 6 kk välittömästi ja yhtäjaksoisesti.
Helka
Vastattu 2 weeks ago
Helka

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes