Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lomaraha määräaikaisessa työsuhteessa

Miten minulle maksetaan lomaraha, kun olen aloittanut määräaikaisen työsuhteen maaliskuussa ja se päättyy syyskuussa 2017 eli se kestää tasan 6 kuukautta. Miten lomaraha lasketaan? Minulla on kokemuslisä 2.
aihealueelle Palkka 10 kuutautta sitten
Roosa
Kysytty 10 kuutautta sitten
Roosa

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Lomaraha maksetaan erikseen ajalta 31.3. mennessä kertyneistä lomanmääräytymiskuukausista ja erikseen 1.4. alkaen kertyneistä lomanmääräytymiskuukausista niin kuin myös vuosilomapalkka tai lomakorvaus työsuhteen päättyessä. Lomaraha on sinulle 2,8 % varsinaisesta palkasta jokaiselta kuukaudelta. 31.3. mennessä ansaittu lomaraha maksetaan kesällä perusteena heinäkuun varsinainen palkka ja loput sitten työsuhteen päättyessä laskettuna viimeisen kuukauden varsinaisesta palkasta. Sinun lomarahaan ei vaikuta työkokemuslisä, koska palvelussuhteesi ei ole 31.3. mennessä kestänyt vähintään 6 kk välittömästi ja yhtäjaksoisesti.
Helka
Vastattu 9 kuutautta sitten
Helka

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes