Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lomaraha määräaikaisessa työsuhteessa

Miten minulle maksetaan lomaraha, kun olen aloittanut määräaikaisen työsuhteen maaliskuussa ja se päättyy syyskuussa 2017 eli se kestää tasan 6 kuukautta. Miten lomaraha lasketaan? Minulla on kokemuslisä 2.
aihealueelle Palkka 12 kuutautta sitten
Roosa
Kysytty 12 kuutautta sitten
Roosa

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Lomaraha maksetaan erikseen ajalta 31.3. mennessä kertyneistä lomanmääräytymiskuukausista ja erikseen 1.4. alkaen kertyneistä lomanmääräytymiskuukausista niin kuin myös vuosilomapalkka tai lomakorvaus työsuhteen päättyessä. Lomaraha on sinulle 2,8 % varsinaisesta palkasta jokaiselta kuukaudelta. 31.3. mennessä ansaittu lomaraha maksetaan kesällä perusteena heinäkuun varsinainen palkka ja loput sitten työsuhteen päättyessä laskettuna viimeisen kuukauden varsinaisesta palkasta. Sinun lomarahaan ei vaikuta työkokemuslisä, koska palvelussuhteesi ei ole 31.3. mennessä kestänyt vähintään 6 kk välittömästi ja yhtäjaksoisesti.
Helka
Vastattu 12 kuutautta sitten
Helka

Työehtosopimukset