Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lomaraha määräaikaisessa työsuhteessa

Miten minulle maksetaan lomaraha, kun olen aloittanut määräaikaisen työsuhteen maaliskuussa ja se päättyy syyskuussa 2017 eli se kestää tasan 6 kuukautta. Miten lomaraha lasketaan? Minulla on kokemuslisä 2.
aihealueelle Palkka 3 vuotta sitten
Roosa
Kysytty 3 vuotta sitten
Roosa
Lomaraha maksetaan erikseen ajalta 31.3. mennessä kertyneistä lomanmääräytymiskuukausista ja erikseen 1.4. alkaen kertyneistä lomanmääräytymiskuukausista niin kuin myös vuosilomapalkka tai lomakorvaus työsuhteen päättyessä. Lomaraha on sinulle 2,8 % varsinaisesta palkasta jokaiselta kuukaudelta. 31.3. mennessä ansaittu lomaraha maksetaan kesällä perusteena heinäkuun varsinainen palkka ja loput sitten työsuhteen päättyessä laskettuna viimeisen kuukauden varsinaisesta palkasta. Sinun lomarahaan ei vaikuta työkokemuslisä, koska palvelussuhteesi ei ole 31.3. mennessä kestänyt vähintään 6 kk välittömästi ja yhtäjaksoisesti.
Helka
Vastattu 3 vuotta sitten
Helka