Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Äityisvapaa

Hei! Työskentelen päivkodissa ja olen jäämässä loppuvuodesta äityisvapaalle. Onko töistä pakko jäädä pois 30vrk ennen laskettua aikaa vai saako työntekoa jatkaa pidempään?
aihealueelle Lomat ja vapaat 10 kuutautta sitten
sunny
Kysytty 10 kuutautta sitten
sunny

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Äitiysrahakaudella voi tehdä työtä, jos työnantaja suostuu siihen ja jos työ ei vaaranna äidin eikä sikiön turvallisuutta (työsopimuslaki 4 luku 2 §). Äitiysvapaan aloittaminen myöhemmin ei siirrä äitiysrahakauden alkamista. Kannattaa ehkä jutella luottamusmiehen tai esimiehen kanssa hyvissä ajoin ennen kuin hakee äitiysvapaata.
Helka
Vastattu 9 kuutautta sitten
Helka

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes