Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Äityisvapaa

Hei! Työskentelen päivkodissa ja olen jäämässä loppuvuodesta äityisvapaalle. Onko töistä pakko jäädä pois 30vrk ennen laskettua aikaa vai saako työntekoa jatkaa pidempään?
aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
sunny
Kysytty vuosi sitten
sunny

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Äitiysrahakaudella voi tehdä työtä, jos työnantaja suostuu siihen ja jos työ ei vaaranna äidin eikä sikiön turvallisuutta (työsopimuslaki 4 luku 2 §). Äitiysvapaan aloittaminen myöhemmin ei siirrä äitiysrahakauden alkamista. Kannattaa ehkä jutella luottamusmiehen tai esimiehen kanssa hyvissä ajoin ennen kuin hakee äitiysvapaata.
Helka
Vastattu vuosi sitten
Helka

Työehtosopimukset