Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelulla on yli 30 000 vierailijaa kuukaudessa. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähetä mielipidekirjoitus

Kuntatyöntekijät sivusto avaa uuden osion, jonne kuntatyöntekijät voivat kirjoittaa nimimerkillä itseään mietityttävistä ajankohtaisista asioista. Mielipidepalsta korvaa Kuntatyöntekijät blogin. Mielipidekirjoitukset tarkistetaan ennakkoon, eikä loukkavia tai rasistisia kirjoituksia julkaista.

Lähetä mielipidekirjoituksesi tästä

Äityisvapaa

Hei! Työskentelen päivkodissa ja olen jäämässä loppuvuodesta äityisvapaalle. Onko töistä pakko jäädä pois 30vrk ennen laskettua aikaa vai saako työntekoa jatkaa pidempään?
aihealueella: Lomat ja vapaat 2 weeks ago
sunny
Kysytty 2 weeks ago
sunny

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Äitiysrahakaudella voi tehdä työtä, jos työnantaja suostuu siihen ja jos työ ei vaaranna äidin eikä sikiön turvallisuutta (työsopimuslaki 4 luku 2 §). Äitiysvapaan aloittaminen myöhemmin ei siirrä äitiysrahakauden alkamista. Kannattaa ehkä jutella luottamusmiehen tai esimiehen kanssa hyvissä ajoin ennen kuin hakee äitiysvapaata.
Helka
Vastattu 2 weeks ago
Helka

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes