Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Loma-ajan päiväpalkka, jos on välillä osa-aikainen

Jos pitkäaikainen täysaikainen kuukausipalkkainen työntekijä tekee osa-aikaista 80% työviikkoa 1.8.16 alkaen ja muuttuu taas täysiaikaiseksi 1.6.17 alkaen, niin montako % päiväpalkasta on loma-ajan palkka, jos pitää lomapäivän esim syyskuussa 2016. Entä taas täysiaikaisena esim. heinäkuussa 2017? Kirjallisesti ei ole erikseen sovittu lomapäivien palkan suuruudesta.
aihealueelle Palkka 9 kuutautta sitten
Miten sen pitäisi mennä..
Kysytty 9 kuutautta sitten
Miten sen pitäisi mennä..

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Mikäli viranhaltijan/työntekijän säännöllinen työaika ja vastaavasti palkka ovat muuttuneet lomanmääräytymisvuoden aikana tai lomanmääräytymisvuoden päätyttyä ennen vuosiloman alkamista, päättyneeltä lomanmääräytymisvuodelta ansaitun vuosiloman vuosilomapalkan perusteena oleva kuukausipalkka määräytyy kertomalla lomallelähtöhetken täysi varsinaisen kuukausipalkka lomamääräytymisvuoden keskimääräisellä työaikaprosentilla. Esimerkkejä täällä https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/vuosiloma kohdassa Vuosiloman ajalta maksettava palkka. Luottamusmies osaa laskea sinun vuosilomapalkkasi, jos et kehtaa vaivata palkanlaskijaa.
GR
Vastattu 9 kuutautta sitten
GR

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes