Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lomaraha tuntipalkkaiselle sijaiselle opena

Jäin viime syksynä eläkkeelle opettajan virasta. Olen lukuvuoden aikana tehnyt sijaisuuksia 64 päivää. Esim. Toukokuussa 11 päivää. Olenko oikeutettu lomarahaan? Minulle sanottiin, että en ole koska työpäiviä on alle 14 kuukaudessa. Teen töitä tuntipalkalla. Työskentelen Nurmeksen kaupungissa. Terv . Marketta Taskinen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 0505732056
aihealueelle Palkka 11 kuutautta sitten
Marketta
Kysytty 11 kuutautta sitten
Marketta

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Päätoimisille tuntiopettajille kertyy lomarahaa ja lomakorvauspäiviä niistä kuukausista, joissa hän on virantoimituksessa vähintää 16 kalenteripäivää. (OVTES:n mukaan). Sivutoimisille tuntiopettajille ei makseta lomarahaa eikä lomakorvausta. Jos olit ennen OAJ:n jäsen ja tunnet paikallisen luottamusmiehen, niin kysy, voisiko hän selittää sinulle noita opettajien lomaraha- ja lomapäiväkorvausasioita. Paikallisista senioriopettajista löytynee myös entisiä OVTES:n tuntijoita.
SD
Vastattu 11 kuutautta sitten
SD

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes