Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Miinuslistat

Mitä jos minulla tulee välillä työlistoja, joissa ei ole ylityötunteja vaan miinustunteja? Työni on luonteeltaan sellaista, että välillä on hiljaisempaa ja sitten tulee lähdettyä aiemmin. Kyse on vain noin 3 h:sta /3 viikon työjaksossa.
aihealueelle Työaika 2 vuotta sitten
Huono juttu
Kysytty 2 vuotta sitten
Huono juttu
Vaikka sinulla ei ilisi mitään tekemistä työmaalla, niin et silti voi niin vain lähteä kotiin kesken työvuoron. Pyörittele peukaloitasi tai puhu esimiehen kanssa, suostuuko hän muuttamaan vahvistettua työvuorolistaa sinun pyynnöstä ja siirtämään tunnit muuhun päivän. Lue https://www.superliitto.fi/tyoelamassa/tyoajat/tyovuoroluettelo/ tai puhu luottamusmiehen kanssa.
Timotei
Vastattu 2 vuotta sitten
Timotei