Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Miinuslistat

Mitä jos minulla tulee välillä työlistoja, joissa ei ole ylityötunteja vaan miinustunteja? Työni on luonteeltaan sellaista, että välillä on hiljaisempaa ja sitten tulee lähdettyä aiemmin. Kyse on vain noin 3 h:sta /3 viikon työjaksossa.
aihealueelle Työaika 9 kuutautta sitten
Huono juttu
Kysytty 9 kuutautta sitten
Huono juttu

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Vaikka sinulla ei ilisi mitään tekemistä työmaalla, niin et silti voi niin vain lähteä kotiin kesken työvuoron. Pyörittele peukaloitasi tai puhu esimiehen kanssa, suostuuko hän muuttamaan vahvistettua työvuorolistaa sinun pyynnöstä ja siirtämään tunnit muuhun päivän. Lue https://www.superliitto.fi/tyoelamassa/tyoajat/tyovuoroluettelo/ tai puhu luottamusmiehen kanssa.
Timotei
Vastattu 9 kuutautta sitten
Timotei

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes