Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Määräaikainen sairausloma

Aloitan määräaikaisena elokuussa, jos sairastun alle 60pv työsuhteen alkamisen jälkeen, saan palkkaa sairaslomalla 14pv ajan ajalta? Lasketaanko tuohon 60pv vain arkityöpäivät vai myös vapaat viikonloput? Jos jään esim kuumeen takia sairauslomalle ja saan sitä esim 4pv. Jatkuuko sen jälkeen automaattisesti tuo 60pv kertymä vai nollaantuuko tilanne jotenkin? Kiitos etukäteen.
aihealueelle Terveys 3 vuotta sitten
Hips
Kysytty 3 vuotta sitten
Hips
Kaikki mainitsemasi päivät ovat kalenteripäiviä (ma-su). Alun 60 päivän karenssi tarkoittaa palvelussuhteen alusta laskettua aikaa. Vasta sen n. 2 kuukauden kuluttua alkaneelta sairauslomalta saat palkallista sairauslomaa yli 14 päivää. Jos olet karenssin aikana sairastanut, niin ne päivät lasketaan mukaan palkallisiin 60 (ja 120) päivään/kalenterivuosi.
Nanna
Vastattu 3 vuotta sitten
Nanna