Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Määräaikainen sairausloma

Aloitan määräaikaisena elokuussa, jos sairastun alle 60pv työsuhteen alkamisen jälkeen, saan palkkaa sairaslomalla 14pv ajan ajalta? Lasketaanko tuohon 60pv vain arkityöpäivät vai myös vapaat viikonloput? Jos jään esim kuumeen takia sairauslomalle ja saan sitä esim 4pv. Jatkuuko sen jälkeen automaattisesti tuo 60pv kertymä vai nollaantuuko tilanne jotenkin? Kiitos etukäteen.
aihealueelle Terveys 11 kuutautta sitten
Hips
Kysytty 11 kuutautta sitten
Hips

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Kaikki mainitsemasi päivät ovat kalenteripäiviä (ma-su). Alun 60 päivän karenssi tarkoittaa palvelussuhteen alusta laskettua aikaa. Vasta sen n. 2 kuukauden kuluttua alkaneelta sairauslomalta saat palkallista sairauslomaa yli 14 päivää. Jos olet karenssin aikana sairastanut, niin ne päivät lasketaan mukaan palkallisiin 60 (ja 120) päivään/kalenterivuosi.
Nanna
Vastattu 11 kuutautta sitten
Nanna

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes