Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Sairausloma/joulu

Olen määräaikainen työntekijä koulussa, koulu on kiinni talvi/joulu/hiihtolomalla? Saanko näiltä ajoilta palkan normaalisti? Jos olen sairaslomalla ennen joululoman alkua, tarvitseeko minun hakea sairasloma myös 22.12-7.1 jolloin koulu on kiinni?
aihealueella: Lomat ja vapaat 6 months ago
Uusi alalla
Kysytty 6 months ago
Uusi alalla

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Et voi keskeyttää sairauslomaa koululaisten joululoman ajaksi. Puhu esimiehesi kanssa koulun loma-aikojen työstä, jos niistä ei ole mainittu työsopimuksessasi. Sinut voidaan siirtää tilapäisesti toisiin tehtäviin ja jopa toiseen toimipisteeseen koulun loma-ajoiksi. Katso KVTES 1. luku 10 §.
Nanna
Vastattu 6 months ago
Nanna

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes