Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Sairausloma/joulu

Olen määräaikainen työntekijä koulussa, koulu on kiinni talvi/joulu/hiihtolomalla? Saanko näiltä ajoilta palkan normaalisti? Jos olen sairaslomalla ennen joululoman alkua, tarvitseeko minun hakea sairasloma myös 22.12-7.1 jolloin koulu on kiinni?
aihealueelle Lomat ja vapaat 2 vuotta sitten
Uusi alalla
Kysytty 2 vuotta sitten
Uusi alalla
Et voi keskeyttää sairauslomaa koululaisten joululoman ajaksi. Puhu esimiehesi kanssa koulun loma-aikojen työstä, jos niistä ei ole mainittu työsopimuksessasi. Sinut voidaan siirtää tilapäisesti toisiin tehtäviin ja jopa toiseen toimipisteeseen koulun loma-ajoiksi. Katso KVTES 1. luku 10 §.
Nanna
Vastattu 2 vuotta sitten
Nanna