Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Alle kuukauden työsuhde

Teen kesän aikana työtä niin, että kaikki kolme kuukautta ovat vajaita. Työsopimus määritellään kestämään ensimmäisestä työpäivästä viimeiseen työpäivään. Teen kolme päivää viikossa, työsuhteet ovat yli 12 päivää. Olen laskenut, että tuntipalkkani jää kalenteripäiviä laskennassa käyttäen yli kaksi euroa/tunti vähemmän kuin jos olisin tuntipalkalla. Eikö työsuhteen loppuun kuulu vapaapäivät niinkuin edellistenkin viikkojen loppuun? Mitä voin tehdä, että saan oikean palkan?
aihealueelle Lomat ja vapaat 3 vuotta sitten
Lomittaja
Kysytty 3 vuotta sitten
Lomittaja
KVTES:n mukaista on, että yli 12 p pitkissä pätkissä palkka on kk-palkka ja vajailta kuukausilta maksetaan päiväpalkkaa. Päivän palkka on kk-palkka jaettuna kalenteripäivien määrällä.
Kunta säästää
Vastattu 3 vuotta sitten
Kunta säästää