Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

HOITOVAPAA JA LOMARAHA

Hei Kuntatyönatajani on maksanut minulle 4 kk lomarahaa 3.5 prosenttia. Olen ollut viimeisen vuoden hoitovapaalla, sitä ennen 18 pvä lomalla ja sitä ennen vanhempainvapaalla noin 9 kk. Onko lomaraha maksettu oikein? En löydä KVTESistä kohtaa, mihin maksaminen ja määrä perustuu?
aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
Kesä
Kysytty vuosi sitten
Kesä

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Sinulle on työnantajan laskujen mukaan kertynyt 4 lomanmäärätymiskuukautta aikavälillä 1.4.2016-31.3.2017. Katso työssäolon veroiset ajat KVTES 4. luku 4 § kohdat 1,3 ja 9. Lomarahaprosentti löytyy KVTES:n 2017 allekirjoituspöytäkirjasta 3 §:stä https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/2017/allekirjoituspoytakirja
Helka
Vastattu vuosi sitten
Helka

Työehtosopimukset