Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Uusi Kvtes 1.2.2018 vanhempainvapaan lomakertymä

Uudessa vuosilomalaissa vanhempainvapaalta kertyy lomia noin kuuden kuukauden ajalta. Jos uudella sopimuskaudella päätetään vuosiloman kertymisestä vanhempainvapaalla vuosilomalain mukaisesti niin milloin muutos tulisi voimaan? Koskisiko se 1.4.2018 jälkeen alkavia äitiys-, isyys- ja vanhempainvapaita vai jo mahdollisesti 1.2.2018 alkavia äitiys-, isyys- ja vanhempainvapaita, kun edellinen sopimuskausi päättyy 31.1.2018?
aihealueelle Lomat ja vapaat 11 kuutautta sitten
Tiuku
Kysytty 11 kuutautta sitten
Tiuku

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Ei voi tietää, mitä tapahtuu, ennen kuin syksyn/talven sopimusneuvottelut on saatu päätökseen. Yleensä muutoksia ei sovelleta takautuvasti.
Ellu
Vastattu 11 kuutautta sitten
Ellu

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes