Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Mitä lasketaan työkokemuslisää kartuttavaksi työksi päiväkodissa?

Mitä aiempia töitä lasketaan työkokemuslisää kartuttavaksi, jos työskentelee lastentarhanopettajana? Pitääkö aiempi työkokemus olla kasvatus- ja hoitoalalta vai käykö mikä tahansa aiempi työkokemus?
aihealueelle Palkka 6 vuotta sitten
Eeva
Kysytty 6 vuotta sitten
Eeva
Työkokemuslisään lasketaan kaikki palvelusajat omassa kunnassa/kuntayhtymässä riippumatta ammattialasta. Muun työnantajan palveluksessa tai yrittäjänä ollut aika kelpaa, jos työstä on olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä. KVTES:n työkokemuslisä-pykälän soveltamisohjeessa todetaan, että samasta ammattialasta katsotaan olevan olennaista hyötyä ja että muussa tapauksessa työnantaja päättää, onko olennaista hyötyä vai ei, mutta samankaltaisissa tapauksissa pitää noudattaa yhtenäistä käytäntöä. Luottamusmieheltä saat lisätietoja.
mp
Vastattu 6 vuotta sitten
mp