Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Työsuojeluvaltuutetun lisä sairauslomalla

Hei! Kuuluuko työsuojeluvaltuutetun korvausta maksaa, vaikka työntekijä olisi pitkällä sairauslomalla? Vai katkeaako sen maksu kun sairauspäivärahaa saadaan esim. Kelasta?
aihealueelle Palkka 10 kuutautta sitten
AMA
Kysytty 10 kuutautta sitten
AMA

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Työsuojeluvaltuutetun korvaus kuuluu varsinaiseen palkkaan, jota maksetaan sairausajalta (II luku 5 §). Ei sitä niin vaan voi jättää maksamatta. Työsuojeluvaltuutetun tehtävien ja korvauksen siirtämisestä varavaltuutetulle löytynee vastauksia kunta-alan työsuojelun yhteistoimintasopimuksesta ja työsuojeluvaltuutetun korvausta koskevasta virka- ja työehtosopimuksesta.
Emma
Vastattu 10 kuutautta sitten
Emma

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes