Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Ylitöiden maksaminen

Epäilemme, että olemme saaneet tehdystä ylityöstä liian pienen korvauksen. Kuinka pystymme varmistamaan luotetusti että laskelmat ovat oikein/väärin? Palkkakuitin tuntimäärät ja yksikköhinnat eivät vastaa maksettua summaa. Lukemat poikkeavat alkuvuoden vastaavista ylitöistä. Onko olemassa jotain suuntaa antavaa ylityölaskuria? Verkosta löytyvä näyttää ajat vain 18.30 asti.
aihealueelle Palkka 12 kuutautta sitten
lisää hilloa
Kysytty 12 kuutautta sitten
lisää hilloa

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos olette liittyneet liittoon, niin saatte vastinetta jäsenmaksuille, kun pyydätte luottamusmiestä tarkistamaan, onko laskettu väärin vai ei. Muuten pyydätte palkanlaskijaa näyttämään, mistä tuntihinnat ja -määrät ovat peräisin, palkanlaskija ei keksi niitä päästään. Sitten pyydätte apua esimieheltä tai rupeatte lukemaan kvtessia.
heta
Vastattu 12 kuutautta sitten
heta

Työehtosopimukset