Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Ylitöiden maksaminen

Epäilemme, että olemme saaneet tehdystä ylityöstä liian pienen korvauksen. Kuinka pystymme varmistamaan luotetusti että laskelmat ovat oikein/väärin? Palkkakuitin tuntimäärät ja yksikköhinnat eivät vastaa maksettua summaa. Lukemat poikkeavat alkuvuoden vastaavista ylitöistä. Onko olemassa jotain suuntaa antavaa ylityölaskuria? Verkosta löytyvä näyttää ajat vain 18.30 asti.
aihealueelle Palkka 3 vuotta sitten
lisää hilloa
Kysytty 3 vuotta sitten
lisää hilloa
Jos olette liittyneet liittoon, niin saatte vastinetta jäsenmaksuille, kun pyydätte luottamusmiestä tarkistamaan, onko laskettu väärin vai ei. Muuten pyydätte palkanlaskijaa näyttämään, mistä tuntihinnat ja -määrät ovat peräisin, palkanlaskija ei keksi niitä päästään. Sitten pyydätte apua esimieheltä tai rupeatte lukemaan kvtessia.
heta
Vastattu 3 vuotta sitten
heta