Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Ylitöiden maksaminen

Epäilemme, että olemme saaneet tehdystä ylityöstä liian pienen korvauksen. Kuinka pystymme varmistamaan luotetusti että laskelmat ovat oikein/väärin? Palkkakuitin tuntimäärät ja yksikköhinnat eivät vastaa maksettua summaa. Lukemat poikkeavat alkuvuoden vastaavista ylitöistä. Onko olemassa jotain suuntaa antavaa ylityölaskuria? Verkosta löytyvä näyttää ajat vain 18.30 asti.
aihealueella: Palkka 5 months ago
lisää hilloa
Kysytty 5 months ago
lisää hilloa

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Jos olette liittyneet liittoon, niin saatte vastinetta jäsenmaksuille, kun pyydätte luottamusmiestä tarkistamaan, onko laskettu väärin vai ei. Muuten pyydätte palkanlaskijaa näyttämään, mistä tuntihinnat ja -määrät ovat peräisin, palkanlaskija ei keksi niitä päästään. Sitten pyydätte apua esimieheltä tai rupeatte lukemaan kvtessia.
heta
Vastattu 5 months ago
heta

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes