Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lomakorvaus.

Hei. Rupesin kysymään sellaista kun työsuhde päättyi ja pidin kesälomat pois ennen työsuhteen päättymistä niin kuuluuko minulle tuon Kuun palkan lisäksi lomaraha kun oli määräaikainen sopimus?
aihealueelle Palkka 12 kuutautta sitten
Riusku
Kysytty 12 kuutautta sitten
Riusku

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Piti vielä lisätä että lomapäiviä on 27 ja tehnyt 37.5 tuntista viikkoa niin miten pystyy laskemaan lomaraha?
Riusku
Vastattu 12 kuutautta sitten
Riusku

Kyllä kuuluu
juu
Vastattu 12 kuutautta sitten
juu

31.3 mennessä tinattu lomaraha lasketaan heinäkuun varsinaisesta palkasta ja sen jälkeinen viimeisen kuun vars.palkasta. Se on jokaista lomanmääräytymiskuukautta kohti niin monta prosenttia kuin täältä löytyy https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/2017/allekirjoituspoytakirja kohdasta Virka- ja työehtosopimus lomanmääräytymisvuosien 2016–2017, 2017–2018 ja 2018–2019 lomarahasta
refre
Vastattu 12 kuutautta sitten
refre

Työehtosopimukset