Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lomakorvaus.

Hei. Rupesin kysymään sellaista kun työsuhde päättyi ja pidin kesälomat pois ennen työsuhteen päättymistä niin kuuluuko minulle tuon Kuun palkan lisäksi lomaraha kun oli määräaikainen sopimus?
aihealueelle Palkka 8 kuutautta sitten
Riusku
Kysytty 8 kuutautta sitten
Riusku

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Piti vielä lisätä että lomapäiviä on 27 ja tehnyt 37.5 tuntista viikkoa niin miten pystyy laskemaan lomaraha?
Riusku
Vastattu 8 kuutautta sitten
Riusku

Kyllä kuuluu
juu
Vastattu 8 kuutautta sitten
juu

31.3 mennessä tinattu lomaraha lasketaan heinäkuun varsinaisesta palkasta ja sen jälkeinen viimeisen kuun vars.palkasta. Se on jokaista lomanmääräytymiskuukautta kohti niin monta prosenttia kuin täältä löytyy https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/2017/allekirjoituspoytakirja kohdasta Virka- ja työehtosopimus lomanmääräytymisvuosien 2016–2017, 2017–2018 ja 2018–2019 lomarahasta
refre
Vastattu 8 kuutautta sitten
refre

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes