Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Mistä saan tietooni tietyn ammattinimikkeen peruspalkan?

Haluaisin tietää tehtäväkohtaisen palkan tietystä tehtävästä. Työ kuuluu ilmeisesti Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen piiriin.
aihealueelle Palkka 6 vuotta sitten
Uusi työ
Kysytty 6 vuotta sitten
Uusi työ
Aika lähelle pääsee Kuntatytyönantajien sivuilta löytyvällä Kunta-alan palkkoja ammattinimikkeittäin. Siinä on keskimääräiset tehtäväkohtaiset palkat ja kokonaisansiot lokakuussa 2012. Sen jälkeen palkat eivät ole hirveästi nousseet.
nimimerkki
Vastattu 6 vuotta sitten
nimimerkki

Hei. Miten päiväpalkka lasketaan, kun sopimus alkanut kuukauden viimeisenä päivänä? Ei oikein tuntipalkka täsmää päiväpalkan kanssa...Sopimus siis alkoi kuukauden viimeisenä päivänä ja jatkuu siitä eteenpäin määräaikaisena.
joku vaan
Vastattu 6 vuotta sitten
joku vaan

Päiväpalkka lasketaan jakamalla kuukausipalkka ko. kuukauden kalenteripäivien määrällä. Esim. huhtikuussa jakaja on 30.
Jakaja
Vastattu 6 vuotta sitten
Jakaja

Kokosimme ammattinimikkeiden palkat tähän taulukkoon.

Kvtes.fi
Vastattu 2 vuotta sitten
Kvtes.fi

Palkkataulukko on päivitetty vuoden 2017 palkkoihin.
Kvtes.fi
Vastattu 2 vuotta sitten
Kvtes.fi