Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Mistä saan tietooni tietyn ammattinimikkeen peruspalkan?

Haluaisin tietää tehtäväkohtaisen palkan tietystä tehtävästä. Työ kuuluu ilmeisesti Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen piiriin.
aihealueelle Palkka 4 vuotta sitten
Uusi työ
Kysytty 4 vuotta sitten
Uusi työ

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Aika lähelle pääsee Kuntatytyönantajien sivuilta löytyvällä Kunta-alan palkkoja ammattinimikkeittäin. Siinä on keskimääräiset tehtäväkohtaiset palkat ja kokonaisansiot lokakuussa 2012. Sen jälkeen palkat eivät ole hirveästi nousseet.
nimimerkki
Vastattu 4 vuotta sitten
nimimerkki

Hei. Miten päiväpalkka lasketaan, kun sopimus alkanut kuukauden viimeisenä päivänä? Ei oikein tuntipalkka täsmää päiväpalkan kanssa...Sopimus siis alkoi kuukauden viimeisenä päivänä ja jatkuu siitä eteenpäin määräaikaisena.
joku vaan
Vastattu 4 vuotta sitten
joku vaan

Päiväpalkka lasketaan jakamalla kuukausipalkka ko. kuukauden kalenteripäivien määrällä. Esim. huhtikuussa jakaja on 30.
Jakaja
Vastattu 4 vuotta sitten
Jakaja

Kokosimme ammattinimikkeiden palkat tähän taulukkoon.

Kvtes.fi
Vastattu 2 viikkoa sitten
Kvtes.fi

Vanhat työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes