Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Palkaton virkavapaa lto

Hei! Työskentelen vakituisessa toimessa lastentarhanopettajana. Onko minun mahdollista hakea palkatonta virkavapaata ja työskennellä sen aikana jonkin aikaa ulkomailla? Kauanko hakemuksen käsittely suurinpiirtein kestää eli miten nopeasti virkavapaa on mahdollista saada?
aihealueelle Lomat ja vapaat 10 kuutautta sitten
Sari
Kysytty 10 kuutautta sitten
Sari

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Se riippuu siitä, minkälaiset harkinnanvaraisten virka- ja työvapaiden myöntämisperusteet ja ohjeet teidän kunnassa on. Kysy esimieheltäsi tai luottamusmieheltä tai koita etsiä ohjeet jostain, missä muutkin henkilöstölle annetut ohjeet ja määräykset teillä on. Kysy ensin, ennen kuin rupeat rustaamaan hakemusta. Jos vapaata ei luvata, tarkista luottamusmieheltä, että sinua kohdellaan tasapuolisesti muihin samassa tilanteessa oleviin/olleisiin verrattuna
ELV
Vastattu 10 kuutautta sitten
ELV

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes