Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Vakinaisesta määräaikaiseksi

Jos vakinaisessa työsuhteessa oleva siirtyy tekemään väliaikaisesti määräaikaista sijaisuutta, vaikuttaako se vakinaiseen suhteeseen, eli jatkuuko vakinainen suhde normaalisti määräaikaisen suhteen päätyttyä. Tilipäivä säilyy samana kuin vakinaisilla. Eli kannattaako näin tehdä vai onko se ihan sama?
aihealueelle Sopimukset 3 vuotta sitten
Omaa osamista
Kysytty 3 vuotta sitten
Omaa osamista
Sinun pitää hakea ja saada virka/työvapaata siksi ajaksi kuin määräaikainen tehtävä kestää. Silloin palaat määräaikaisen keikan loputtua entisiin tehtäviisi. Kannattaa etukäteen ottaa selvää ja sopia kaikesta mahdollisesta ennen kuin allekirjoittaa työsopimusta määräaikaisesta tehtävästä. Jos työnantaja on eri kuin sinulla nyt, niin työkokemuslisät saattavat vähetä, palkkapäivä muuttua ja vuosilomapäivät vähetä. Jos työnantaja ei vaihdu, niin lomapäivät säilyvät, mutta työkokemuslisä voi muuttua.
Kepa
Vastattu 3 vuotta sitten
Kepa