Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Vakinaisesta määräaikaiseksi

Jos vakinaisessa työsuhteessa oleva siirtyy tekemään väliaikaisesti määräaikaista sijaisuutta, vaikuttaako se vakinaiseen suhteeseen, eli jatkuuko vakinainen suhde normaalisti määräaikaisen suhteen päätyttyä. Tilipäivä säilyy samana kuin vakinaisilla. Eli kannattaako näin tehdä vai onko se ihan sama?
aihealueelle Sopimukset 10 kuutautta sitten
Omaa osamista
Kysytty 10 kuutautta sitten
Omaa osamista

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Sinun pitää hakea ja saada virka/työvapaata siksi ajaksi kuin määräaikainen tehtävä kestää. Silloin palaat määräaikaisen keikan loputtua entisiin tehtäviisi. Kannattaa etukäteen ottaa selvää ja sopia kaikesta mahdollisesta ennen kuin allekirjoittaa työsopimusta määräaikaisesta tehtävästä. Jos työnantaja on eri kuin sinulla nyt, niin työkokemuslisät saattavat vähetä, palkkapäivä muuttua ja vuosilomapäivät vähetä. Jos työnantaja ei vaihdu, niin lomapäivät säilyvät, mutta työkokemuslisä voi muuttua.
Kepa
Vastattu 10 kuutautta sitten
Kepa

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes