Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kysymys toimistotyön kokemuslisistä

Miten määritellään kokemuslisä toimistotyössä? Jos olen ollut yksityisellä puolella yli 12-vuotta erilaisissa assistentin tehtävissä, niin miksi kuntapuolella tätä asiantuntemusta ei tunnusteta ja en saa kokemuslisää? Sitooko tehtävänimike sitä jollain lailla, vai mitkä ovat perusteet? Henkilöstöjohtajan katsomuksen mukaan vain kuntapuolella työskentelystä saa kokemuslisää ja mielellään vasta silloin, jos ovat työskennelleet samaisella tehtävänimikkeellä.
aihealueelle Palkka 10 kuutautta sitten
Pätevä ilman lisää
Kysytty 10 kuutautta sitten
Pätevä ilman lisää

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos olet liittynyt liittoon, niin pyydä luottamusmiestä tutkimaan, kohdellaanko sinua tasapuolisesti muihin vastaaviin työntekijöihin verrattuna ja kunnan ohjeiden mukaan, kun pelkkä kunta-alalla työskentely on sellaista, josta työnantaja näkee olevan olennaista hyötyä. Täältä lisätietoja työkokemuslisästä http://shop.kuntatyonantajat.fi/uploads/toimiva_palkkaus.pdf
Kepa
Vastattu 10 kuutautta sitten
Kepa

Työehtosopimukset

 

#kuntatyö #kvtes