Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Työkokemuslisän kertymisestä

Jos tekee 50% työaikaa, kertyykö työkokemuslisään oikeuttavaa palvelua 50% kyseiseltä ajalta? Mikä on pienin yksikkö, joka lasketaan? Esim. 1 vuorokausi vai 1 kuukausi?
aihealueella: Muu aihe 6 months ago
Epätietoinen
Kysytty 6 months ago
Epätietoinen

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Uuden työntekijän aikaisempi ao. kunnan/kun- tayhtymän palvelusaika hyväksytään kokonai- suudessaan työkokemuslisään oikeuttavaksi ajaksi riippumatta tehtävän sisällöstä tai osa- aikaisuudesta. Muun työnantajankaan osalta ei edellytetä pää- toimisuutta. Olennaista hyötyä harkittaessa työ- ajalla ja palvelussuhteen kestolla voi olla merkitystä. (http://shop.kuntatyonantajat.fi/uploads/toimiva_palkkaus.pdf s. 55) Yksikkö on päivä.
Kepa kopioi
Vastattu 6 months ago
Kepa kopioi

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes