Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työkokemuslisän kertymisestä

Jos tekee 50% työaikaa, kertyykö työkokemuslisään oikeuttavaa palvelua 50% kyseiseltä ajalta? Mikä on pienin yksikkö, joka lasketaan? Esim. 1 vuorokausi vai 1 kuukausi?
aihealueelle Muu aihe 3 vuotta sitten
Epätietoinen
Kysytty 3 vuotta sitten
Epätietoinen
Uuden työntekijän aikaisempi ao. kunnan/kun- tayhtymän palvelusaika hyväksytään kokonai- suudessaan työkokemuslisään oikeuttavaksi ajaksi riippumatta tehtävän sisällöstä tai osa- aikaisuudesta. Muun työnantajankaan osalta ei edellytetä pää- toimisuutta. Olennaista hyötyä harkittaessa työ- ajalla ja palvelussuhteen kestolla voi olla merkitystä. (http://shop.kuntatyonantajat.fi/uploads/toimiva_palkkaus.pdf s. 55) Yksikkö on päivä.
Kepa kopioi
Vastattu 3 vuotta sitten
Kepa kopioi